reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja również się witam.
Nastrojami to bym się nie przejmowała,wahania są jak najbardziej ok:)

Moja rodzinka na basenie a ja błogi odpoczynek i cisza;-)

Dzien dobry mamusie :)
Mała929 witaj u nas ;) ja tez miałam termin na 07.07 ale nie dawno zmienili na 28 Czerwca :) Gratuluje;)
misskaya Nie znam się na tym, ale wydaje mi się że to normalne , każda z nas ma huśtawki w tym czasie,ja też byłam nie do zniesienia jakiś czas temu , teraz już mi troszkę przeszło. Myśle że z czasem też Ci przejdzie zaczynasz 2trymestr a to podobno lepszy i milszy czas ciąży ;) Głowa do góry! :)
elift mam to samo ;) znajomi jak mnie widzą to aż samo się im wymyka i mówią " jakie ty masz cycki " :-D
aNilewe mnie też macica nie daje spokoju , od tygodnia ciagle boli :/ miałam wizyte w czwartek to lekarz mówił że jest w porządku ale to męczące
arabelka witaj znowu z nami :) jasne że pamiętamy ;)

U nas za oknem śnieg i mróz :) takze do jutra pewnie się zabieli :)
My dzisiaj z mężem mamy pierwszą rocznice ślubu ;) Mam nadzieje że miło spędzimy ten dzien.
Ale krajobraz mielismy o wiele piękniejszy ubiegłego roku , śniegu było po kolana .
Tak więc życze miłej niedzieli mamusie ;) i dobrego samopoczucia :)

Ostatnia edycja:
Cześć Mała!

U mnie też pada, ale co z tego skoro +2 i wszystko się topi w locie..Moja córka jest niepocieszona.
Ja dziś uskuteczniam lenistwo, tylko nie wiem czy przypadkiem ksiądz do nas nie przyjdzie, bo podobno wczoraj chodzili po drugiej stronie ulicy.. Tak swoją drogą, to dali by sobie i ludziom spokój chociaż w niedzielę:no: Teściowie pojechali do kościoła to niebawem będę wiedziała.

Witaj Mała, jak się czujesz w ciąży?

Jagódka
ja też dzisiaj leniu****e :-)

Pogoda u mnie fatalna:-( Wieje pada i zimno:wściekła/y: Na szczęście Młody zasnął i mam chwilkę spokoju :-D
Mój M. tak mnie ostatnio irytuje, że chyba dojdzie do morderstwa:-D

Dziewczyny mam taką ochotę na ciasto drożdżowe, że chyba pójdę po drożdże i cos na szybko upichcę:laugh2: Chyba, ze któraś ma i się podzieli;-)

Jak Wam mija niedziela?

Czesc.milej niedzieli :)
Witam nowe mamusie

Bylam dzis w kosciele.caly czas stalam.bylo mi goraco.po jakims czasue mialam ciemno przed oczami.w ostatniej chwili wzielam mame za reke i wyszlam z kosciola.nogi mi sie uginaly.gdyby nie mama upadla bym...pozniej zygalam do kosza przed kosciolem ;(

Mała - witaj :)
A w jakim wieku masz pierwszą Pociechę? :)

Misskaya - jak dla mnie huśtawki nastrojów są normalne. Dziś mnie właśnie dopadło, aż mam ochotę sobie poryczeć - z tym, że w sumie nie mam powodów... Chyba uskutecznię jakąś czekoladę, ale też nie jestem pewna czy pomoże.

Venus27 - oj tak, lenistwo na maksa... Poszłam spać po 2, jakoś nie mogłam wcześniej zasnąć - pierwszy raz tak miałam. Może to nie lenistwo, a senność? :D Jejuuuu, nawet pisać mi się nie chce... :szok:

Czesc dziewczyny. Znowu mam zaleglosci w pisaniu. Niestety pewnie nadal tak bedzie bo wczoraj po rutynowym badaniu wyladowalam w szpitalu. :( jest mi stradznie zle i smutno. Mam nowe ogniska krwi pod lozyskiem. Najgorsze co moze sie stac to jak sie te krwiaki polacza - wtedy moze dojsc do odklejenia lozyska. Bardzo sie boje.. dzieciatko zdrowo rosnie, tylko ta krew. To dlatego ciagle boli mnie brzuch. Nie moge wstawac. Juz ponad dobe jestem pod kroplowkami i dostalam zastrzyk z plynnym progesteronem. Nie wiem juz jak sie pocieszac.

reklama
faraway, trzymaj się! zaciskam na ciebie kciuki. Niestety wszystko co teraz mozesz zrobic to leżeć. Ale da się, ja w pierszej ciąży 1,5 miesiąca leżałam plackiem bez możliwości wstania nawet do toalety, wiem jakie to trudne ale to mija i na pewno będzie wszystko dobrze!!!

Do góry