Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Katka rajstopy ciążowe są. Jeżeli jesteśmy z tej samej miejscowości to nawet i u nas są a jak nie to sprowadzą. Mają na pewno w Ferio gaj na świeradowskiej na stoisku z rajstopami. Wygodne są. Co do spódnic to szukaj, wiele ich na rynku
Dziewczyny co miały dzisiaj nerwowy dzień życzę Wam dużo spokoju/relaksu.
Po udanych wizytach gratulacje.
JA dzisiaj natomiast miałam pierwszą wizytę u endokrynologa.
Podtrzymała leczenie ginekologa- euthyrox 50 i dodoała jod 100. Powiedziała że w 11-12 tygodniu jest to potrzebne aby dziecka tarczyca przejmowała funkcję. Standardowo powiedziała,że będziemy się widzieć do 4-6 tyg przez całą ciążę i że może się okazać że po ciąży zakończymy leczenie.
Dziewczyny które leczą tarczycę rozmawiałyście kiedy robicie badania. Rozmawiałam z nią o tym. Mówiła że najlepiej na czczo, czyli aby nie męczyć organizmu najlepiej rano a po badaniach tabletka od razu. Jeżeli jednak nie ma takiej możliwości to jak tabletkę wezmę o 7 rano to tsh i ft4 mam robić najwcześniej po 12 w południe a nawet później.
Pozdrawiam i miłej nocki.
Katka dzieczyny odzywają się nawet po północy, także to zależy
Dziewczyny co miały dzisiaj nerwowy dzień życzę Wam dużo spokoju/relaksu.
Po udanych wizytach gratulacje.
JA dzisiaj natomiast miałam pierwszą wizytę u endokrynologa.
Podtrzymała leczenie ginekologa- euthyrox 50 i dodoała jod 100. Powiedziała że w 11-12 tygodniu jest to potrzebne aby dziecka tarczyca przejmowała funkcję. Standardowo powiedziała,że będziemy się widzieć do 4-6 tyg przez całą ciążę i że może się okazać że po ciąży zakończymy leczenie.
Dziewczyny które leczą tarczycę rozmawiałyście kiedy robicie badania. Rozmawiałam z nią o tym. Mówiła że najlepiej na czczo, czyli aby nie męczyć organizmu najlepiej rano a po badaniach tabletka od razu. Jeżeli jednak nie ma takiej możliwości to jak tabletkę wezmę o 7 rano to tsh i ft4 mam robić najwcześniej po 12 w południe a nawet później.
Pozdrawiam i miłej nocki.
Katka dzieczyny odzywają się nawet po północy, także to zależy
Ostatnia edycja: