reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ada trzymam kciuki za to zebys dostala L4

Ja leze I sie wslu****e w brzuch hehe ale jak na zlosc mam dzis wzdecia I pewnie nie wyczuje ehh

A ja zapomniałam kupić sobie Apapu i coś czuję, że znów mnie ból łapie a mam tylko nurofen w domu, czego oczywiście nie wolno w ciąży :no:

haha Minisia móżdżyłam trochę zanim się kapnęłam co napisałaś :-D

reklama
pola. ja nie zawsze robie badanie na tsh z rana, ważne aby zrobic je bez tabletki takze wynik napewno wyjdzie ci prawidlowy, ja nie widzę powodu jechac o 7 rano jak moge spokojnie o 9. tez slyszalam ze na czczo nie trzeba. ciekawa jestem wynikow bo lada dzien powinnam je dostac.

jak przeczytalam jagodka o tych mdlosciach i szybkim meczeniu sie to jakbym widziala siebie, mam identycznie naprawde, nawet czytajac to poczulam ze mnie mdli, ciekawe kiedy to przejdzie :D

Hubson jak to jest? czujesz łaskotwanie czy bulgotki? ale zazdroszcze, to 1 ciąża?

elifit bobo się buntuje jak je mama brzuszkiem ogranicza :) Ale fajnie, że już coś czujesz

graza06 dziękuje Ci za ten artykuł, będzie trzeba się pilnować w nocy.

blueberrry jaki krem kupiłaś na rozstepy? ja mam bio oil ale drażni mnie zapach

venus27 a wcześniej zanim Ci synek wypychał brzuch to nie odczywałaś ruchów?

kopacz super objawy, już czujesz w 100% ze jestes w ciazy i wszystko jest ok? hihi pamietam jak na poczatku sie martwilas a my mowilysmy, zaczekaj za zobaczysz :DD
co do umowy smieciowej skoro nie masz tam godzin, to masz wypisane jak ci placa chociaz? skoro masz zostawac po godzinach to beda za to placic czy zwyczajnie po swinsku wymagaja? tak nie mozna!
kiedys jak poszlam na staz to mnie ostro wykorzystywano 5x w tyg po 9 godzin kazda sobota po 7 godzin i jeszcze mi jakis lewy interes na boku kazali im prowadzic (nie zwiazany ze stazem), poszlam do pipu i raz dwa okazalo sie ze mam 3tyg nadgodzin i nie moge pracowac 6 razy w tyg tydzien w tydzien i wyrabiac 1,5 etatu za stazowe pieniaze - ha wtedy 460zł. takie sprawy da sie zalatwic, a tym bardziej, ze potem moga ci podziekowac po porodzie to sie z nimi nie szczyp. a w pipie zawsze sa za pracownikiem wiec najwyzej ci cos doradza. nie ugryza

la luna a jak ty sie czujesz? lezysz grzecznie i odpoczywacie? mam nadzieje, ze juz nie mialas krwawien

Pytanie odnośnie witamin.
Ja podczas starań i do tej pory biorę Fembion Classic. Ma najbogatszy stan w porównaniu natal1 czy 2. Co prawda ta 2 ma te omega 3 ale to i tak można wprowadzić pózniej albo jesc ryby. W kazdym razie cena jest przystepna za opakowanie na 2 miesiace classic place tyle samo co kosztuje miesiac natal 1 albo natal 2.
Ostatnio leciala powrotka programu wiem co jem, kojarzycie ten z tvn style. I bylo o witamianch. Mowili, że z tabletek wychlaniamy tylko 10% witamin. a z warzyw i owocow procent jest duuzy, nie pamietam ile wiec nie napisze albo napewno cos kolo 70%. Wiec co lepsze? zjesc jalbko, malinki, marchewke czy pigulke? Mimo wszystko lykam te pigulki bo co gin to inne zasady, moj mowil zeby brac.

Do góry