Anulka kciuki za wlasne MMy musimy jeszcze czekac na decyzje.
Lusia Ale palant z tego zastepcy,dobrze ze dostalas zwolnienie,teraz odpoczywaj ile sie da.
A co do ,, Arbeitsverboten,, to jak udalo ci sie to dostac od lekarza? Moja mi nie dala (nawet zwyklego zwolnienia ) bo nie widzi takiej potrzeby,a dzis gadalam z szefem i nie dostal jeszcze zadnej odpowiedzi z ubezpieczalni.
W czwartek mam wizyte i ja poprosze by mi jednak wystawila bo dzis
bedac w pracy omdlalam,nie stracilam calkowicie przytomnosci,trwalo to jakies z 20 sekund,
glowa bolala, zaburzenie widzenia,zrobilo mi sie tak slabo ze gdyby nie stala obok kolezanka i mnie nie zlapala to runela bym na glebe.
Szefa ojciec mnie odwiozl do domu i znow powtorka, teraz juz tylko zawroty glowy czasami.
Co do cyckow, to ciagle rosna, . W ciazy z cora tak urosly ze mam rozstepy ale tylko pod cyckami co i tak zakrywa stanikA na tylku zakrywaja majtki, wiec nie tak zle. Oby teraz zadne nie doszly.
Ja akurat jak do mojej ginki poszlam, to bylam po tel z pracy i bylam roztrzesiona. Powiedziala, ze stres nie jest dobry teraz ani dla mnie ani dla dziecka. I mam zakaz wykonywania jakiejkolwiek pracy. Opowiedzialam jej tez co sie dzialo w pracy po tym jak zaszlam w ciaze. A gdzie pracujesz jesli moge spytac?? Bo klienci obojetnie gdzie tez potrafia wyprowadzic z rownowagi he he