reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Powiedzcie mi czy jeżeli się ma badania ok, stosuje się urozmaicona dietę dużo warzyw, owoców, ryb, to też jest konieczne branie witamin dodatkowo?Bo ja się nie znam totalnie, a nie chcę czytać w internecie bo dam bzdury piszą, a wy macie doświadczenie:)

nie trzeba brać witamin. wielu lekarz zaleca tak tylko bo maja umowy z farmaceutami. kwas foliowy trzeba w 1 trymestrze. ja teraz biorę rzadko, jak mi się przypomnie.

trudno mieć dobrą dietę w zimie. ja bardzo wspomagam się mrożonkami. to super sprawa! są to warzywa i owoce, które zostały zebrane gdy były najtańsze czyli w momencie ich naturalnego silnego występowania. ostatnio zrobiłam sobie koktail z truskawek, a wcześniej z jagodami.

Dzieki za kciuki z szefem. poszło. okej zareagowal bez emocji ale w porządku. stwierdzając że to normalne i życiowe. i że czas. ja mam 30 lat więc raczej sie tego trzeba bylo spodziewać. co do pracy. mam szanse ale wiecej sie dowiem pozniej. ale jest okej. dobrze ze nie mowi nie. zależy to od oceny mojego ostatniego projektu, który oddałam przed świętami oraz chęci prezesa. ale jestem zadowolona. trzeba sie pozytywnie nastawiać.

Nie miałam już mdłości chyba ze 2 tyg.. ale dzis mnie meczy... zgaga.. i w ogóle.. eh

dziewczyny bedziemy malowac sypialnie myslicie ze powinnam trzymac sie z daleka czy moge pomoc? mam na mysli zapach farby czy nie zaszkodze malenstwu?
nie powinnaś wdychać oparów farby

Kum
Miło sie czyta, że zdarzają się szefowie co podchodzą do tego normalnie. :)

Co do witamin to tez ich nie przyjmuje w tabletkach. Staram sie jeść duzo warzyw i owoców. :)
Bo nie ma nic lepszego niż witaminy w naturalnej postaci.

Ja kochana dołączam do Ciebie mdlosci mnie opuściły tez tak z dwa tygodnie temu, ale dziś od zgagi aż sie zwijam :/

A ja co sie uciesze, że mdłości przeszły, wracają wraz z wymiotami....

Ja napisałam ze mnie odpuściły, ale sie z tego nie ciesze aż tak bo boje sie ze jak za bardzo będę sie radować to wrócą.
Najbardziej to mam taki posmak w buzi cały czas i muszę cały czas cos mnieć w buzi, bo inaczej trochę złe sie cxuję..

właśnie się boje ze mnie zawróci dziś.
na zgagę kupiłam sobie syrop Galatum alumini phosphorici, tani.. choć pomaga na krótko, biorę na noc i staram się zasnąć.

to mnie napadła dzisiaj chęć na grejfruta i wciągnęłam całego, a po 30 minutach, że tak powiem, spłynął w toalecie... i od tego czasu mam taka meeega zgagę, że cały czas sączę mleko, bo nie daje rady.

nie wiedziałam jak wyglądają takie gondolki do auta, ale jak sobie teraz pooglądałam to stwierdzam, że raczej bym nie kupiła...:no:

reklama
cześć Wam ;-)

mnie póki co mdłości też opuściły, za to teraz mam apetyt i ciągle coś podjadam, przed chwilą zjadłam lody, a zaraz po tym salami :szok:
muszę się zacząć trochę kontrolować i bardziej zwracać uwagę na to co jem, całe szczęście mój M wrócił od dziś na siłkę i do diety więc będziemy teraz często gotować na parowarze :tak:

Zazdroszczę mamą, które czują już pierwsze ruchy, to musi być niesamowite uczucie :tak:

Do góry