reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Chodzi o to ze polozna wyliczyla mi wg ost miesiaczki ze zawsze o kilka dni koncze tydz ciazy szybciej niz na suwaczku ..ale wedlug suwaczkow online kiedy wpisuje date ost miesiaczki wychodzi jak wlasnie widac ponizej...w kazdym razie w karcie mam ze w kazdy wtorek zaczynam nowy tydz...jest poprostu roznica miedzy tym co polozns ustalila a suwaczkiem a nie ze tydz ma.5 dni..mam nadzieje ze rozumiesz co mam na.mysli...

Czyli zaczniesz jutro 16 tydzień

Witam nową mamę:-)

Dobry wieczór dziewczyny.
obiecuje ze jutro postaram się was nadrobić ale dzsiaj chciałam tylko zapytac czy nie wiecie co może znaczyć kłucie w dole brzycha albo po bokach jakby w okolicach jajnika? Dzieje się to np jak wstaje albo coś podniosę, nie koniecznie dość ciężkiego . Określam ten ból własnie jako ukłucia. Martwie się bo od wczoraj mi towarzyszy, na noc musiałam wziąć nospe a wizyte mam dopiero w czwartek. Martwie sie bo ostatnio byłam chora , i do tego troche więcej pochodzilam a wczesniej ciagle musiałam leżeć. Może wiecie co ten bol oznacza ? nie są to chyba skurcze ? miałyscie cos podobnego?

Witam nowe mamusie i zycze miłego wieczoru ;)

hej,
dawno mnie nie bylo.
Wczoraj wrocilam z PL,mnostwo na glowie mialam i temu nie zagladalam, czasu brak,
Ja mam wizyte 9go i troche mnie to martwi bo bede juz w 16 tyg i moja gin wtedy zbada NT.
Przeciez w tym tyg to juz za pozno i wynik moze nie wyjsc wiarygodny........ ?

Nawet nie nadrabiam bo nie dam rady.

Jutro jade do pracy pogadac z szefem bo nie wiem czy musze dalej pracowac czy nie,
Zameldowal mnie ze nie moge pracowac i czeka na wiadomosc,ale jak pojechalismy z mezem do ubezpieczalni to babka powiedziala ze jesli zameldowal od 1 grudnia to automatycznie od tego dnia nie powinnam pracowac a on powinien wyplacac cala wyplate jak wczesniej.
Z kolei moj szef twierdzi ze musi czekac na pismo od nich. Musze to z nim obgadac, niech tam zadzwoni i wtedy bedzie wszystko jasne,
bo teraz nie wiem na czym stoje.

reklama
Do góry