reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Kurczę jak czytam co się dzieje w tej UK to aż oczy robię...
Nie wyobrażam sobie czegoś takiego.
Myślałam, że ja tu psioczę bo wizytę mi dali dopiero 2.12, ale jak sobie pomyślałam, to połozna mnie pytała, czy coś się dzieje co mnie nie pokoi i jeżeli coś będzie się działo to od razu do nich się zgłosić, lub do szpitala..
Malutka trzymaj się! Być może będzie dobrze! Mniej nadzieję, nie trać jej.
Będziemy Cię wspierać jak tylko możemy!

Minisia
Mi też nic się nie chce, ale zaraz muszę troszkę domek ogarnąć i brać się za pierogi :)

Malutka, bardzo mi przykro! Moze zadzwoń do gin w PL i zapytaj co Ci radzi.
Najpewniej by było zrobic badanie beta HCG i jesli rośnie to brac luteine nadal a jesli spada to odstawić luteine. W tym przypadku mysle ze od razu mogłabyś sie starać juz w kolejnym cyklu. Trzymam mocno za Ciebie kciuki!

Moje dzisiejsze pierogi będą RUSKIE.. :D
Ja dziś mam ochotę na nie.. Ale ślinka mi cieknie jeszcze na makaron, z twarogiem, śmietaną, i cukrem.. :D

Dzień dobry wszystkim przyszłym mamusiom :)
Chciałabym się do Was przyłączyć i wspierać/uspokajać skołatane nerwy czytając Was :)

Byłam u lekarza i lekarz potwierdził to na co czekałam od lipca: jest ciąża :) malutki przecinek na zdjęciu USG :)
Mamy już z przecinkiem kartę ciąży i teraz odpoczywamy.

Od dzisiaj mniej więcej zaczynają się u mnie lekkie nudności. Nie mam apetytu, na samą myśl o czymś do jedzenia zaczyna mnie 'zamulać'.
Poza tym najchętniej nie wychodziłabym z łóżka i co chwilę gdzieś przysypiam...

Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona mamusiek lipcówek? :)

reklama
KasiaSierpnien Witaj i rozgość się.
Dziś już nie zdąrzę chyba dopisać nowych Lipcowych mam, ale jutro postaram się uaktualnić listę.
Mam nadzieję, że zadomowisz się tutaj z czasem. :)
Podaj jeszcze datę mniejwięcej porodu w lipcu. :)

Do góry