reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Robiłam test :( ... Ani śladu drugiej kreski :( ... Robiłam test 4 dni temu i był pozytyw... Dostałam. Krwawienia i tak szybko już negatywny ? Nawet nic ze mnie nie wyleciało :(

Nie masz mozliwosci isc do lekarza??nie powinni robic problemu tym bardziej ze jestes po stracie moze jedz na ip cio??

reklama
malutka ale czy ten test jest aby na pewno wiarygodny teraz kiedy miałaś krwawienia?
moim zdaniem najlepiej gdybyś wybrała się do lekarza...
może jeszcze nie wszystko stracone...?

ściskam Cię mocno :*

Anulka . Wtedy to ja migiem pojechałam do szpitala ... I nic . Nie ma 12 tyg to mogę sobie płakać ... Zmierzyli ciśnienie mocz powiedzieli ze wyniki moczu słabe bo z czymś tam pomieszane i kazali leżeć i odpoczywać ... I to wszystko ...

malutka ale czy ten test jest aby na pewno wiarygodny teraz kiedy miałaś krwawienia?
moim zdaniem najlepiej gdybyś wybrała się do lekarza...
może jeszcze nie wszystko stracone...?

ściskam Cię mocno :*

Mój maz powiedział to samo ... Ze może tak wyszło przez to krwawienie ... Ja nie wiem ... Czułam sie dobrze nic nie bolało ... Mozna tak bez żadnych innych objaw przejść poronienie ? Mam brać dalej luteine ?

Wiem ze jestes za granica...jak bylam na lipcu 2011 dziewczyny jezdzily na ip...
Bierz lutke nie zaszkodzi ci a jesli nie wszystko stracone to tylko pomoze...z Fabim tez bralam na poczatku bo tez bylam po poronieniu...a bierzesz doustnie czy dowcipnie?? Mi lekarz zalecil tam bo szybsze dzialanie i od raxu dziala tam gdzie powinno a nie rozprowadza sie po organizmie...normalnie tabl aplikowalam...

Malutka zadzwon do przychodni I zapytaj nic nie tracisz moze akurat trafisz na kogos kto cie porzadnie zbada I bedziesz wiedziala co I jak :)
anulka to dobrze ze wszystko teraz jest juz ok z synkiem:)

Czy wam tez tak nic sie nie chce?? Ja to bym tylko lezala :(

malutka tak szybko by test negatywny nie wyszedl, mi po poronieniu jeszcze dlugo i testy wychodzily pozytywne i beta nadal byla, moze test jakis ferelny, sprobuj inny, innej firmy
a do polskiego lekarza jakos prywatnie sie nie mozesz zapisac? u mnie tez dopiero od 12tyg. licza ciaze i wczesniej nic nie pomoga ani nie przypisza, beznadzieja!
trzymaj sie! i sprobuj z innym testem jesli nic innego nie da sie zrobic

Ja biore pod jezyk. biore rozniez no-spe, kwas foliowy i witaminy dla kobiet przed i w trakcie ciazy... takze powinnam byc silna... dobrze sie czulam nic mnie nie bolalo... wiec dlaczego test negatywny ? :( dzwonilam do lekarza to jedynie do GP moge przyjsc i sama zpytac lekarza czy mnie przyjmie.. ale GP nic mi sie pomoze bo ona dopiero zleza do poloznej a potem dopiero ewentualnie na badanie... ja do tego czasy zdarze byc w poslce..

reklama
Do góry