reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

A mi w brzuchu burczy i jestem tak okrutnie głodna, że aż mi niedobrze :eek: no ale sama nie wiem co miałabym zjeść bo na nic nie mam ochoty. Głupie takie uczucie. Nie chcę na noc jeść bo jak już zjem to będzie mnie mdliło. Chore to jest wszystko :crazy:

Mam landrynk i sobie wieczorem zasysam, zeby nie jesc przed spaniem. Moze sprobuj?

reklama
Hmm może mi gdzieś jeszcze tik taki zostały, muszę poszukać i wypróbować. Pizzę bym zjadła :rofl2: ale to byłoby już przegięcie a potem męczarnie do rana :crazy: już nie pamiętam kiedy tak długo siedziałam na necie. Chyba zaczynają mi odpuszczać przypadłości ciążowe, powoli ale jednak. A ja też czułam ulgę gdy zaczęłam butlą karmić...

Ja wlasnie jablko znow zjadlam I to nie byl dobry pomysl :zawstydzona/y:
Hubson to slomiana wdowa bedziesz a na dlugo??

Ja tez juz wiem ze karmila nie bede..z poprzednimi sie nie udalo to teraz tez ide na butle od razu..boje sie tylko tych twardych piersi..nawalu pokarmu itp itd

Mamusie jakis dobry I sprawdzony przepis na dobra kolacje prosze:sorry:

Mam landrynk i sobie wieczorem zasysam, zeby nie jesc przed spaniem. Moze sprobuj?

ja mam takie dziewactwo że nie mogę dopuścić do głodu - bo w przeciwnym wypadku jest strasznie źle mdli mnie mam przedziwne uczucie w żołądku i wtedy już nic nie przełkne i jest tylko gorzej :( dlatego nauczylam sie jesc czesciej 5 razy dziennie ale bardzo lekko ( no jesli chodzi o obiad to zapodaje mniejsza dawke) nie opycham się bo wtedy mam wrażenie że zaraz mi brzuch rozsadzi i nie wiem co ze sobą zrobić. Ja na wieczór zajadam herbatniki i danonki bo jogurty niestety mnie odrzucają, albo np. wafle ryżowe czy suche zwykłe wafle a czasem nawet szklanka ciepłego mleka starczy i śpie jak zabita :)

Ja wlasnie jablko znow zjadlam I to nie byl dobry pomysl :zawstydzona/y:
Hubson to slomiana wdowa bedziesz a na dlugo??

Ja tez juz wiem ze karmila nie bede..z poprzednimi sie nie udalo to teraz tez ide na butle od razu..boje sie tylko tych twardych piersi..nawalu pokarmu itp itd

Mamusie jakis dobry I sprawdzony przepis na dobra kolacje prosze:sorry:

Może tarta jajeczna z mozzarellą i pomidorkami? Może być tarta jajeczna z innymi składnikami. Ja mam wycinek z gazety ale teraz wrzuciłam na google i dużo propozycji jest to może coś ciekawego wybierzesz i składniki będą w lodówce?

Mataaam tez jak dopuszcze do duzego glodu to mi niedobrze I musze wtedy przeczekac..ale ja tak mam nawet jaknw ciazy nie jestem..

No ja właśnie mam ten ogromny głód, że mdli ale nie wcisnę niczego :crazy: głupie jest takie uczucie! Myślałam, że budyń mi starczy...
Moze napij sie herbaty I troche mniej bedzie mdlilo to moze wtedy na cos ochota przyjdzie. .ja tez nie znosze tego uczucia albo tego jak chce mi sie czegos a nie wiem co to :)

reklama
Do góry