Katka***
Fanka BB :)
katkaa ja chyba będę musiała coś robić, tylko nie wiem co :-( Matiego nie karmiłam piersią - ponoć wklęsłe sutki mam :-( a położne jakoś nie chciały mi w szpitalu pomóc, no i nie dałam rady :-( teraz postanowiłam, że będzie inaczej. Na razie duuużo czytam na ten temat i zaczynam mieć mętlik w głowie. Chyba będzie trzeba pomęczyć w tej sprawie szmaragd :-)
Haust ja wklęsłe brodawki to wiem, że polecają nakładki laktacyjne - ale to pewnie sama wyczytałaś? Kurczę ja karmiłam krótko moją córkę a teraz chciałabym jednak dłużej. Też czytam. Jak się dowiesz czegoś ciekawego to pisz nawet na priv Muszę podpytać położną.
Hubson ja też swoje przeszłam ale nie byłam odpowiednio przygotowana, mało informacji i w ogóle już pisałam, że o ciąży się sporo pisze i mówi a o tym co po, to już mniej. Mimo wszystko chciałabym spróbować i nie poddać się. Moja położna uważa, że kobieta sama decyduje czy chce czy nie i nikomu nic do tej decyzji - mnie się to podoba. A co do poduszki to ulga jest, zwłaszcza gdy brzuch już duży.
Ostatnia edycja: