LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
hehe bardzo sie cieszy bo nastawialam ja ze bedzie sama , bo lekarze nie dawali mi szans na naturalne zajscie w ciaze z jednym jajowodem a tu buum po paru latach. Troszke jest zawiedziona ze bedzie brat a nie siostra bo jak to ona mówi ze chłopcy sa niegrzeczni i bedzie mu musiała dawac klapsy heh moze nie bedzie takim zbojem maluszek jakim była moja córa hehehWszystkie dziewczynki plamiace i z bolacymi brzuchami, oszczedzajcie sie, rozpieszczajcie i nie przemeczajcie :-)
Nowym mamom lipcowym - witajcie i piszcie!
Laleczko, powiem Ci, ze po tej 10-letniej przerwie, czuje sie, jakbym miala miec pierwsze dziecko. Jednak problemy szkolniakow to zupelnie inny swiat niz ten niemowlakow i malych dzieci. I do tego to, jak wyglada teraz prowadzenie ciazy - toz to kosmos w porownaniu z tym, co bylo 10 lat temu. Nie wiem, czy bede sie bardziej stresowac-pewnie nie, bo juz za stara jestem i jakos spokojnie do wszystkiego podchodze :-) damy rade :-). Czy Twoja cora tez tak sie ekscytuje jak moje chlopaki? Nie ma w domu innego tematu teraz..
Kum, boskie butki - pochwal sie jakie Ci wyszly, jak juz zrobisz. I od rszu napisze, ze podziwiam mamy szydelkujace i robiace na drutach. Dla mnie to czarna magia.
Kum butki słodkie poprosze o jedna pare :-)