reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Tynka to się jeszcze nasłuchasz bo ile nas tyle porad i jedna mądrzejsza od drugiej :-D:-D jeszcze jest sporo czasu, by zapoznać się z tematem ;-) nie martw się na zapas.

Sokoja no spę. Ja mam zespół drażliwego jelita i ze względu na ciążę musiałam odstawić leki i tylko no spa mnie ratuje - zalecona przez lekarza, spokojnie można brać też jak ogólnie brzuch boli.

pola to Ci powiem, że ten nasz captiva wytrzymały jest i ma jedną z większych gondolek. Polecił mi to facet w sklepie, bo jak Małego urodziłam początek października to całą zimę przejeździł no i początek wiosny. Jak chyba miał 7-8 miesięcy to do spacerówki Go dałam i też super się spisywała. Jedyny minus to ten wózek przynajmniej jak dla mnie strasznie ciężki jest.

O, to super ze go zachwalasz. Zuzia tez sie urodziła w październiku dlatego zależało mi na większej gondolce, ale... nie było nam dane go przetestować :(
Wiem ze jest ciężkawy, i to był jedyny minus, ktory sprawiał ze do końca sie wahalismy, ale w rezultacie go kupiliśmy i wierze ze bedziemy z niego zadowoleni.

Pola ja też zachwalam :-p to prawda, że ciężki i sporo się namęczyłam by go znosić i wnosić po schodach jak mieszkaliśmy w bloku. Jednak wygodny i dobrze się prowadzi. Teraz mamy domem więc problem ze znoszeniem mi odpadnie przynajmniej.

tynka spokojnie zdążysz ;-) a jak jeszcze Mame masz na miejscu to już w ogóle luksus. Z moich okolic tez parę dziewczyn rodziło w BB i zadowolone, ale one w tej klinice jednego dnia czy coś takiego.

Katka a orientujesz się ile max możemy brać takich tabletek dziennie? To nie jest moja pierwsza ciąża, ale w poprzedniej nie miałam takich dolegliwości.

pola domyśliłam się, że nie miałaś możliwości przetestować... <tuli>

Ostatnia edycja:
Sokoja powiem szczerze nawet nie wiem gdzie ta klinka ale jest ich tyle w bb że cięzko wszystkie znać ;) a Ty skąd jesteś jeśli można spytać ?:)gdzies blisko nas ?
Katka masz racje tyle tutaj można porad uzyskać jakich się tylko nie che :) nie będę sie martwić ;)

Sokoja niestety nie wiem, nie pamiętam a w pierwszej ciąży brałam. Staram się jak najmniej. Espumisan też brałam ale lekarz kazał no spe. Nie umiem Ci odpowiedzieć na pytanie, trzeba lekarza spytać. Aż sama się zaciekawiłam i spytam przy najbliższej okazji.

reklama
Do góry