Katka***
Fanka BB :)
Jak kupowałam to mi się duża ta gondola wydawała (a były przeróżne), chciałam taką większą bo Natalkę rodziłam w zimie więc jak sobie pomyślałam o śpiworkach, kocykach itd. No i u mnie się sprawdziło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też, nie będę teraz po strychu buszować:-)
Ooo może właśnie zacznij od bardziej naturalnych rzeczy jak Elifit napisała o herbatce. To jest ta sama, jaką się maluszkom podaje na brzuszek??
ja wybrałam mutsy evo gondola 87×48 i wazy ok. 12 kg , regulowane raczki i kola (piankowe) siedzisko mozna obracac i tez rozłożyć na plasko, raczka i pałąk skorzane plus ogromny kosz na zakupy.. i oczywiscie maxi cosi foteliki pasuja. i z tego co sie dowiedzialam producenci maja cos wspolnego z maxi cosi poza tym prowadzilam bo kolezanka ma rowniez i cos pieknego !
to przeoczyłamJa też uważam że xa ma wystarczającą gondole. X move oglądałam , ale nie podoba mi sie to, że spacerowke trzeba wypinac że stelaza jak sie składa do samochodu , a w xa składa sie razem że stelazem