reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jak kupowałam to mi się duża ta gondola wydawała (a były przeróżne), chciałam taką większą bo Natalkę rodziłam w zimie więc jak sobie pomyślałam o śpiworkach, kocykach itd. No i u mnie się sprawdziło.

reklama
sokoja ja mam nospe przepisaną do 10 stycznia 3 x 1 forte więc spokojnie tyle,że ja mam na skurcze ale myslę że i na wzdęcia jelit pomoże(wg ulotki). espunisan też można.;-)

x lander(piszę o xa) jest duży,gondola w sam raz,nie za ciężki,pompowane i skrętne koła,łatwo sie prowadzi,spacerowka rozkład się na plasko,5 punktowe pasy,pasują foteliki maxi cosi,duży kosz na zakupy.Tyle ,że juz miałam 2 razy i teraz marzy mi się x lander move,zalety te same,dodatkowo mozna zmieniać kierunek jazdy siedziska(przodem lub tyłem do mamy)przymierzałam się w sklepie,ale jak to w życiu,użytkowanie pokaże.Nie warto jednak oceniać "jazdy" wózka po prowadzeniu w sklepie,tam podłogi są przystosowane do wózków,zwykle w gresie czy gumoleum i każdy dobrze pojedzie.Nie polecam tez 3 kołowców albo z małymi(malutkimi) przednimi kółkami i tymi z 2 rączkami gdyż ciężko sie prowadzi trzymając np.2 dziecko za rękę(lub telefon).

ja wybrałam mutsy evo gondola 87×48 i wazy ok. 12 kg , regulowane raczki i kola (piankowe) siedzisko mozna obracac i tez rozłożyć na plasko, raczka i pałąk skorzane plus ogromny kosz na zakupy.. i oczywiscie maxi cosi foteliki pasuja. i z tego co sie dowiedzialam producenci maja cos wspolnego z maxi cosi;) poza tym prowadzilam bo kolezanka ma rowniez i cos pieknego !

ja wybrałam mutsy evo gondola 87×48 i wazy ok. 12 kg , regulowane raczki i kola (piankowe) siedzisko mozna obracac i tez rozłożyć na plasko, raczka i pałąk skorzane plus ogromny kosz na zakupy.. i oczywiscie maxi cosi foteliki pasuja. i z tego co sie dowiedzialam producenci maja cos wspolnego z maxi cosi;) poza tym prowadzilam bo kolezanka ma rowniez i cos pieknego !

Ale to są wymiary na zewnątrz..75x32 ma ta gondola w środku

Ja też uważam że xa ma wystarczającą gondole. X move oglądałam , ale nie podoba mi sie to, że spacerowke trzeba wypinac że stelaza jak sie składa do samochodu , a w xa składa sie razem że stelazem

Cos czuje ze niedługo trzeba bedzie założyć nowy wątek wózkowy. Pewnie wiele mam jeszcze nie mysli o zakupie wózka a gdy przyjdzie na to pora cieżko bedzie wyszukać ważne i informacje na wątku ogólnym.
Czy cos sie ruszyło w sprawie wątku zamkniętego?

reklama
cześć dziewczyny!
widzę temat wózkowy.
ja będę miała od siostry. jej mały skończy rok w wakacje i już wyrośnie z tego wózka. wózek kupiony od mojej koleżanki,a le nadal jak nowy. to jest wózek polskiej produkcji babyactive. moim zdaniem wystarczający. synek mojej siostry duży chłop i teraz ma 5 miesięcy i już zmieniła niedawno na spacerowy. ale w tych wózkach 3w1 można go całkiem rozkładać, ma śpiwór itd. więc daje radę. ale już widać że będzie trzeba kupić kolejny, większy spacerowy. więc ja dostane ten. :) kolor średni ale przeżyję :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry