reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
witam wieczornie :)
tak szalejecie z postami ze w zyciu nie nadrobie z braku czasu.

Wczoraj umowilam sie na wizyte,dopiero na 5 grudnia :(
z jednaj strony dobrze bo zobacze wiecej ale z drugiej az tyle dni stresu czy wszystko jest na swoim miejscu.

Zrobilam mezowi szlaban na sex, bo po zobaczylam sluz z rozowymi niteczkami, mam nadzieje ze to przez mocno ukrwione narzady. Choc dzis w pracy troche sie nadzwigalam i sytuacja sie powtorzyla.
Nie wiem czy juz wariuje z obawy czy jednak jest to sluszne zamiartwianie sie.

próbujcie się nie denerwować i na zapas nie zamartwiać
wiem, ze łatwiej mówi a trudniej wykonać ale starajcie się myśleć pozytywnie to pomaga

Ada, ja mam nadzieje ze jest dobrze przy krwawieniach tylko ze ja już raz poronilam wiec inna sprawa . Rownież powiedziałam mężowi ze myszka dla niego nie istnieje ... :) uważaj na siebie :)

tylko wlasnie na szczescie nie jest to w sumie ani krwawienie ani palmienie, tylko takie blado rozowe niteczki,wiec poki co trzymam sie opcji ze to po stosunku :)

Ja mojemu powiedzialam ze nie przyjmuje ,,wniosku,, na baraszkowanie az do odwolania :-)

Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok z naszymi wszystkimi fasoleczkami, ba........ musi byc dobrze! ;-)

reklama
Do góry