reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja tez od kilku dni COS czuje ale jednak wydaje mi sie ze to za wczesnie na odczuwanie ruchów maleństwa. Nie zmienia to jednak faktu ze uczucie jest super miłe i przyjmuje je z radością bo byc moze to wlasnie TO :)

Co do porodów to u mnie długa historia, ale tak w skrócie to od zawsze sie bałam porodu sn i nie wyobrażałam sobie ze ja mogłabym go przeżyć. Wszyscy tylko nie ja. Jednak gdy tylko okazało sie ze nie mam wskazań do cc a moja Córeczka miała urodzić sie z wada serca postanowiłam ze nie bede myślała o sobie tylko o Niej.
Podsumowując urodziłam sn i uważam ze mój poród był fantastyczny. Jestem chyba jedyna kobieta, ktora wspomina go z radością :) to naprawde magiczna chwila i nie zamieniłabym jej na żadna inna! Naprawde polecam wszystkim niezdecydowanym :)

to będzie mój pierwszy poród aczkolwiek też chciałbym naturalnie pomimo że wszystkie mnie straszą że to najgorszy ból :O ale najszybciej się go zapomina :)

Rodzilam 2 razy naturalnie, bez znieczulenia zadnego. Bolalo jak cholera, myslalam, ze nigdy sie nie skonczy ;) ale wiadomo ;) tym bardziej, ze moje porody nie byly dlugie.
Tym razem tez pewnie bedzie sn.

:-)mój też pierwszy i też się bardzo boję, ale staram się na razie o tym nie myśleć:no:

dziś ogólnie mam gorszy dzień, pokłóciłam się z M i jest mi przykro :-(
ciekawe czy to już wasze maluszki dają znać, też słyszałam, że w drugiej ciąży czuć wcześniej :tak:

a jak z Waszą wagą? Jakieś kg na plusie? Ja dziś byłam u mamy i się zważyłam i jest już 1kg + ale narazie to chyba poszlo mi w cycki bo musiałam już zmienić staniki o 2 rozmiary:-D
bo b

reklama
Do góry