Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Lusia to tylko powiem uuuuuuuuu. Ja 8 lat temu robiłam krio, ponieważ już wtedy lekarka mi powiedziała: kasa chorych wypalanka, 200zł krio. Jest pani młoda. Przed panią poród. Po krio nie ma problemów. Wypalanka odradzana, chyba że nie ma pani wyjścia.
Co do porodu. To ja miałam naturalny, ale tak mnie pani doktor rozchartatała nacinniem na oślep że przez miesiąc na d..... nie mogłam usiąść a także miałam problemy z przewracaniem się na bok itd.
Co do miejsca porodu. U nas we Wrocławiu zaczynają się dyżury i to nie wiem czy nie od czerwca. Kolejne porodówki zamykają się na 3 tygodnie. Tym samym niekoniecznie można rodzić tam gdzie się chce..
Ps. La luna mój mąż na pewno się ucieszy z takiej metody leczenia
Co do porodu. To ja miałam naturalny, ale tak mnie pani doktor rozchartatała nacinniem na oślep że przez miesiąc na d..... nie mogłam usiąść a także miałam problemy z przewracaniem się na bok itd.
Co do miejsca porodu. U nas we Wrocławiu zaczynają się dyżury i to nie wiem czy nie od czerwca. Kolejne porodówki zamykają się na 3 tygodnie. Tym samym niekoniecznie można rodzić tam gdzie się chce..
Ps. La luna mój mąż na pewno się ucieszy z takiej metody leczenia
Ostatnia edycja: