reklama
pola.
Fanka BB :)
Sokoja, podziwiam! Ja męża angażuje do wszystkiego chociaz on tez sporo pracuje. No ale dopóki ja rowniez pracuje to czuje sie w jakis sposób usprawiedliwiona
Zachciało mi sie whoopera i zaraz mi maz przywiezie generalnie staram sie zdrowo gotować i nie jesc śmieci ale mam nadzieje ze jak raz na jakis czas zjem cos takiego to malenstwu nic sie nie stanie.
Zachciało mi sie whoopera i zaraz mi maz przywiezie generalnie staram sie zdrowo gotować i nie jesc śmieci ale mam nadzieje ze jak raz na jakis czas zjem cos takiego to malenstwu nic sie nie stanie.
szmaragd44
Zaangażowana w BB
a ja nie mam siły sprzątać, głównie leże, ale też u mnie nie ma kto brudzić Bardzo wam dobrze, że już jesteście po badaniach, ja czekam na usg do 15 stycznia i do tego czasu będę w stresie. Wigilię spędzę sama z moją mamą.
U
użytkownik 902
Gość
Ja nienawidzę prasować. Niestety mój M. w pracy chodzi w koszulach, więc prasowanie jest ciągle - prasuję raz na 2 tygodnie jak się uzbiera. Córci rzeczy też raczej z tych mnących się. W sumie najmniej to mam swojego prasowania, ale co zrobić, nie będziemy chodzić wymięci;-) U mnie choinka już stoi ubrana. Kuchnia oczywiście nieskończona - a mówiłam mu, że jeden dzień to za mało Jutro będzie kończył, a ja się będę byczyć, bo mam urodziny i nie mam zamiaru palcem kiwnąć.
Czesc dziwczyny
Gratuluje wizyt udanych
Kopacz kochana wspolczuje ze masz taka sytuacje z bylym...mam nadzieje ze jakos sie opamieta i niebedzie dokladal ci trosk! ehh zazdroszcze gor
Ewusia to ladnie odpoczywaj kochana!
Pola co do opryszczki jestem kolejna osoba ktora przechodzila opryszczke w ciazy z corka i urodzila sie zdrowa mnie najczesciej maz zaraza...bo zima lata w krotkim spodenkach i koszulce po dworze i standardowo ma 1 na miesiac zima;/ teraz w tej ciazy narazie niemialam... napewno cos w tym jest ze najgorszy pierwszy raz w ciazy..!
Jaki kochany bukiecik dostalas czasami facet musi dostac male przypomnienie
U mnie na szczescie taka sytuacja ze niemusze sie meza prosic jak wraca po 5 dniach nie obecnosci, mi kaze odpoczywac a on sprzata na nic nie narzeka
Jagodka naprawde masz powera na sprzatnie, bo ja mam mega lenia i niestety niemoge sie pochwalic co ja zrobilam do tej pory! umylam jedno okno i choinke dzis ubralam hahaha!!
minisia to witaj w klubie ja bym leazala i lezala, sily na obiady niema na srzatanie tragedia normalnie;/ nie poznaje siebie;/
jestem za takim forum
Ja wizyte mam 2 stycznia i bedziemy badac przeziernosc karkowa,mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku!!!
Gratuluje wizyt udanych
Kopacz kochana wspolczuje ze masz taka sytuacje z bylym...mam nadzieje ze jakos sie opamieta i niebedzie dokladal ci trosk! ehh zazdroszcze gor
Ewusia to ladnie odpoczywaj kochana!
Pola co do opryszczki jestem kolejna osoba ktora przechodzila opryszczke w ciazy z corka i urodzila sie zdrowa mnie najczesciej maz zaraza...bo zima lata w krotkim spodenkach i koszulce po dworze i standardowo ma 1 na miesiac zima;/ teraz w tej ciazy narazie niemialam... napewno cos w tym jest ze najgorszy pierwszy raz w ciazy..!
Jaki kochany bukiecik dostalas czasami facet musi dostac male przypomnienie
U mnie na szczescie taka sytuacja ze niemusze sie meza prosic jak wraca po 5 dniach nie obecnosci, mi kaze odpoczywac a on sprzata na nic nie narzeka
Jagodka naprawde masz powera na sprzatnie, bo ja mam mega lenia i niestety niemoge sie pochwalic co ja zrobilam do tej pory! umylam jedno okno i choinke dzis ubralam hahaha!!
minisia to witaj w klubie ja bym leazala i lezala, sily na obiady niema na srzatanie tragedia normalnie;/ nie poznaje siebie;/
jestem za takim forum
Ja wizyte mam 2 stycznia i bedziemy badac przeziernosc karkowa,mam nadzieje ze jest wszystko wporzadku!!!
Gosia i Bartek
A ja dzisiaj oprócz gotowania obiadu palcem nie kiwnęłam. Po 5 dniach w pracy jestem przeziębiona i mam mało siły. Z nosa cieknie, noc przechodzona za husteczkami i wodą.... część mam posprzątaną, ale nie mam ochoty na więcej. Mąż pomaga jak może, aż mi go szkoda.. A u nas się cały czas kurzy, jakby nasz pies na sierści to przenosił, masakra jakaś.
Co do prasowania, też go nie lubię, ale potwierdzam, jest przyjemniejsze z dobrym żelazkiem
Kopacz trzymam za Ciebie kciuki
Szmaragd to czekamy prawie tak samo na USG- ja mam 13-go i tym bardziej trzymam kciuki
Co do prasowania, też go nie lubię, ale potwierdzam, jest przyjemniejsze z dobrym żelazkiem
Kopacz trzymam za Ciebie kciuki
Szmaragd to czekamy prawie tak samo na USG- ja mam 13-go i tym bardziej trzymam kciuki
haust
Dobry wieczór :-) i od razu GRATULACJE wszystkim!!!!!!!!!
widzę, że święta dały niektórym niezłego powera do pracy. ja zaliczam się do tego drugiego grona hihi
Na dodatek dopadło mnie przeziębienie :-( muszę zajrzeć do wątku chorobowego i znaleźć cudowny środek, aby do wtorku dojść jakoś do siebie.
Teraz biegusiem do wanny i spać uciekam Dobranoc mamusie
widzę, że święta dały niektórym niezłego powera do pracy. ja zaliczam się do tego drugiego grona hihi
Na dodatek dopadło mnie przeziębienie :-( muszę zajrzeć do wątku chorobowego i znaleźć cudowny środek, aby do wtorku dojść jakoś do siebie.
Teraz biegusiem do wanny i spać uciekam Dobranoc mamusie
witam wszystkie lipcóweczki bym chciała dołączyc do waszego grona
Hubson
Wiesz co.dopiero niedawno zlozylam o dobrowolne chorobowe.wiec jakos w marcu :/ chybq ze nie dam rady tak dlugo...niestety nie pracuje z karty nauczyciela...i tu jest problem..
No tak, bez kn jest inaczej, ale nie wiedzialam, ze sklada sie podanie o dobrowolne chorobowe... co to takiego?
Ja ide na l4 w 2 pol stycznia, mam juz szczerze dosc
reklama
Gosia i Bartek
kopacz z tego co mi wiadomo to kn dotyzy awansów i przywilejów, ale oprócz niej obowiązuję kodeks pracy i to on reguluje Twoje prawa. Z tego co mi wiadomo, to jeżeli masz umowę o pracę to masz takie same prawa jak inni pracownicy jeżeli chodzi o prawa kobiet w ciąży. Kopacz intryguje mnie Twoja umowa....