reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
My chcemy powiedzieć w trakcie lub po kolacji ale nie wiem czy sie nie domyśla wczesniej jak wejdę z okrągłym brzuszkiem :)
Chcemy po prostu poinformować rodzine, bez fajerwerków.

kopacz z tego co mi wiadomo to kn dotyzy awansów i przywilejów, ale oprócz niej obowiązuję kodeks pracy i to on reguluje Twoje prawa. Z tego co mi wiadomo, to jeżeli masz umowę o pracę to masz takie same prawa jak inni pracownicy jeżeli chodzi o prawa kobiet w ciąży. Kopacz intryguje mnie Twoja umowa....
no wlasnie mnie tez zastanawia, moze to jakas smieciowa? Nie znam sie na tym...

A tak w ogole podziwiam wszystkie robotne babeczki. Ja mam tak strasznego lenia przez koszmarn,ie zle samopoczucie, ze praktycznie nic nie robie. Szybko sie mecze fizycznie, psychicznie jestem zmeczona przez prace, mam zawroty glowy, nudnosci i jakies ogolne oslabione. Na szczescie maz mnie wyrecza :)

W tamta srode bylam na usg, male mniejsze niz wiek ciazy,, bo tylko 3,8 cm. I mam anemie i bardzo niski poziom tsh. Musze sie jeszcze dodatkowo przebadac.
30 grudnia mam usg prenatalne, darmowe , ta jak i testy z krwi , ze wzgledu na wiek powyzej 35 r.z.

I jeszcze mam pytanie - czy swedzi Was skora? Bo mnie jak zlapie to drapie sie do krwi, bez opamietania. Co na to brac?

Smaruj sie balsamami, raz że przy anemii sie wysuszyla, dwa jest zima i suche powietrze w mieszkaniu, trzy ciąża...kup dobrze nawilzajacy balsam i smaruj sie nawet kilka razy dziennie

.jagódka:) STO LAT:-):-):-):-) szczęśliwego rozwiązania,zdrówka i pieniędzy.

Dziewczyny jak tam wasze spanie?ja szybko zasypiam ale budzę się nawet o 3 rano i nie dam rady spać.

U mnie o ciąży wiedzą od wczoraj teściowie,wie moja mama brat i bratowa i dzieci.Reszta na spokojnie z czasem.W pracy rozniosło się szybko bo zwolnienie b a same baby to ciężko o tajemnice:baffled:

Śmieciowe jedzonko raz na jakiś czas nie zaszkodzi a połechce podniebienie:)oczywiście mówię o kilku razach w roku nie tygodniu:-p

Dziś o dziwo bez bólu głowy i mdłości tfu tfu. Za to męczy mnie katar,używam kropli,wapno i rutinoscorbin..

Na skórę polecam nawilżanie,szczególnie,że mamy zimę i suche powietrze.Po prysznicu dobrze oliwkę dziecięcą w mokrą skórę wetrzeć.

kasiula.97 -witaj,napisz coś więcej o sobie:)

Ostatnia edycja:
.jagódka:) STO LAT:-):-):-):-) szczęśliwego rozwiązania,zdrówka i pieniędzy.

Dziewczyny jak tam wasze spanie?ja szybko zasypiam ale budzę się nawet o 3 rano i nie dam rady spać.

U mnie o ciąży wiedzą od wczoraj teściowie,wie moja mama brat i bratowa i dzieci.Reszta na spokojnie z czasem.W pracy rozniosło się szybko bo zwolnienie b a same baby to ciężko o tajemnice:baffled:

Śmieciowe jedzonko raz na jakiś czas nie zaszkodzi a połechce podniebienie:)oczywiście mówię o kilku razach w roku nie tygodniu:-p

Dziś o dziwo bez bólu głowy i mdłości tfu tfu. Za to męczy mnie katar,używam kropli,wapno i rutinoscorbin..

Na skórę polecam nawilżanie,szczególnie,że mamy zimę i suche powietrze.Po prysznicu dobrze oliwkę dziecięcą w mokrą skórę wetrzeć.

kasiula.97 -witaj,napisz coś więcej o sobie:)

Dziękuję.
Jakich kropli używasz? Bo w ciąży praktycznie żadnych nie wolno..:no:
Co do skóry to też mam ten problem, u mnie to jeden z objawów ciąży, trzeba się nawilżać i od zewnątrz i od środka!

reklama
Dzien dobry mamusie ..pospalam do 9 a moglam dluzej tylko moj ukochany mnie obudzil smsem ;-)
kocham niedziele cala w domu i slodkie nic nie robienie :tak:

na sniadanko wciagnelam 4 tosty z dzemem :)

jakie macie plany na dzis??

ja jeszcze we wtorek jade rano na zakupy poniewaz czek bedzie zrealizowany we wtorek wiec extra kasa na ktora czekam bedzie w mig wydana..a ze w banku na realizacje czeka sie 5 dni to jestem zmuszona tak dlugo czekac..poza tym nawalila nowa menagerka z bylej pracy i wstrzymala specjalnie jak dlugo mogla ten czek!!:wściekła/y:

dzis mialam sen ze troche krwi mi sie pokazalo i zaraz mi sie przypomniala jakas mamusia ktora tez miala podobny sen ...

milego dnia

Do góry