reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Anilewe, wydaje mi się, że dopiero na połówkowym USG, ale musiałabym znaleźć dokumentację, żeby mieć pewność. Potwierdzaliśmy potem u drugiego lekarza. A potem jeszcze raz szczegółowe genetyczne chyba w okolicach 34 tygodnia. Była to mała niedomykalność zastawki trójdzielnej, która całe szczęście nie rozwinęła się w nic poważnego, ale po urodzeniu Małego wzięli pod lupę, a w 6. miesiącu dodatkowa kontrola kardiologiczna.

A ja już po wizycie - i mam same dobre wieści :)
Maluszek ma 4,1 cm a krwiak się zmniejsza i powoli przestaje być zagrożeniem! :)

Ja tez mialam opryszcze na ustach w 5, 6 tyg. Smarowalam pasta do zebow i mascia cynkowa. Na szczescie, to nie bylo pierwszy raz w zyciu.

Ja jeszcze 9 dni i też będę wiedziała co i jak mam nadzieję że będzie dobrze:) a co do nie myjących się ludzi to ja byłam wczoraj w kościele i dwóch panów stało przede mną i myślałam że padnę, także rozumiem Cie ale Ty masz to w zwiększonej dawce:) boli was kręgosłup? bo ja dzisiaj mało spałam tak jakoś mnie męczyło, a co będzie dalej?

Dzien dobry mamusie!

Jakie macie plany na dzis? Ja jestem daleko w lesie z przygotowaniami do swiat, z prezentami, ze sprzątaniem i gotowaniem...
Dzis chyba trzeba bedzie zacząć cos organizować...

Ja już na finiszu.W salonie w szafkach czysto, tylko jeszcze dwie półki zetrzeć, stół, odkurzyć, umyć podłogi na górze i dole i można choinkę ubierać. Mąż sprząta w kuchni, wczoraj była mega kłótnia o to, że nie pomaga, wywaliłam mu wszystkie rzeczy z szuflad i odcięłam internet grożąc, że jak się dotknie do rutera, to go wypieprzę za okno. Oczywiście strasznie się zdenerwowałam, poryczałam się, ale podziałało, bo od rana dzisiaj sprząta, a ja tylko dyryguję i robię jakieś drobne rzeczy. Prezenty dziś spakowałam. Upolowałam sobie na allegro jeszcze jedną sukienkę z Asosa za 30zł:-D
ASOS Maternity | ASOS Maternity Exclusive Dress With Embellishment And Fluted Sleeves at ASOS
Miłego porządkowania i przygotowań, ja zmykam dalej działać

Czesz dziewczynki.ja juz nie na mazowszu a w gorach :) tu spedzam swieta i sylwestra.wczoraj 8h w aucie.dzis caly dzien zakupy i sprzatanie.

Dobija mnie obojetnosc mojego bylego...on ma mnie totalnie w dupie i za kazdym razem podkresla ze nie bedzieny razem.bawet jak o tym nie wspominam.jest ponprostu wredny.mowi mi ze mozemy sie dogadac w sadzie :( jest mi mega smutno z tego powodu.mam wrazenie ze juz ma kogos...niestety jest niezlym ciachem i sie za nim laski uganiaja :( a ja wciaz mam go w sercu :/ masakra.powiedzialak mu ze ma spadac i sie do mnie nie odzywac...

Kopacz, przykro mi ze nie możecie sie dogadać. To smutne, ze on cie tak traktuje ale z drugiej strony to powinno cie tylko utwierdzać w przekonaniu ze on po prostu nie jest was wart.
Gratuluje udanej wizyty :)

Jagódka, ja tez sie dzisiaj pokłóciłam z moim mężem. W ogóle nie chce mi sie obchodzić tych swiat.

reklama
dziewczyny u mnie pada śnieg! stałam w oknie i cieszyłam się jak dziecko :blink: może jest szansa na białe święta?! <marzy>

podeslij troszke jak ja marze o bialych swietach ..

Dzien dobry mamusie!

Jakie macie plany na dzis? Ja jestem daleko w lesie z przygotowaniami do swiat, z prezentami, ze sprzątaniem i gotowaniem...
Dzis chyba trzeba bedzie zacząć cos organizować...
ja pomalutku sprzatam..dzis zlozylam nowy coffeetable b urzadzamy sobie salonik i nie moglam sie doczekac :tak:
sprzatanie wolno ale do przodu..

Czesz dziewczynki.ja juz nie na mazowszu a w gorach :) tu spedzam swieta i sylwestra.wczoraj 8h w aucie.dzis caly dzien zakupy i sprzatanie.

Dobija mnie obojetnosc mojego bylego...on ma mnie totalnie w dupie i za kazdym razem podkresla ze nie bedzieny razem.bawet jak o tym nie wspominam.jest ponprostu wredny.mowi mi ze mozemy sie dogadac w sadzie :( jest mi mega smutno z tego powodu.mam wrazenie ze juz ma kogos...niestety jest niezlym ciachem i sie za nim laski uganiaja :( a ja wciaz mam go w sercu :/ masakra.powiedzialak mu ze ma spadac i sie do mnie nie odzywac...
rodzine tam masz?? super swieta w gorach ahhhh
a bylym sie nie przejmuj nie zagaduj ..wogole olej to najlepiej zrobisz..widac ze niedojrzaly gowniarz i tyle (nie wiem ile ma lat:sorry::zawstydzona/y:)
znajdziesz wartosciowego faceta zobaczysz a ladna miska jesc nie daje pamietaj :)

Kopacz, przykro mi ze nie możecie sie dogadać. To smutne, ze on cie tak traktuje ale z drugiej strony to powinno cie tylko utwierdzać w przekonaniu ze on po prostu nie jest was wart.
Gratuluje udanej wizyty :)

Jagódka, ja tez sie dzisiaj pokłóciłam z moim mężem. W ogóle nie chce mi sie obchodzić tych swiat.
co sie dzieje ? az tak zle??

myslze ze powinnysmy napisac do moderatora albo naszego watku moderator powinien utworzyc nam watek zamkniety ale taki podpiety tutaj ze mozna na niego wchodzic i sie zwierzac..wiem ze mamy ale to chyba bardziej grupa jak watek zamkniety..

co do Fb kiedys pytalyscie ja moge sie wymienic danymi zeby sie zobaczyc ...chyba ze utworzymy kolejny zamkniety z fotami naszych rodzin i jak spedzamy swieta ??:)

tak wogole dzien dobry ;-)
czuje sie wspaniale po wczorajszym usg kiedy zobaczylam maluszka w brzuszku..jakos bardziej do mnie dotarlo ze jest tam pod serduszkiem ktos malutki o kogo musze sie teraz troszczyc :) :tak:

Do góry