malgorzatkar
Fanka BB :)
Podeslij trochę do mnie, bo tu deszcz pada....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny u mnie pada śnieg! stałam w oknie i cieszyłam się jak dzieckomoże jest szansa na białe święta?! <marzy>
ja pomalutku sprzatam..dzis zlozylam nowy coffeetable b urzadzamy sobie salonik i nie moglam sie doczekacDzien dobry mamusie!
Jakie macie plany na dzis? Ja jestem daleko w lesie z przygotowaniami do swiat, z prezentami, ze sprzątaniem i gotowaniem...
Dzis chyba trzeba bedzie zacząć cos organizować...
rodzine tam masz?? super swieta w gorach ahhhhCzesz dziewczynki.ja juz nie na mazowszu a w gorachtu spedzam swieta i sylwestra.wczoraj 8h w aucie.dzis caly dzien zakupy i sprzatanie.
Dobija mnie obojetnosc mojego bylego...on ma mnie totalnie w dupie i za kazdym razem podkresla ze nie bedzieny razem.bawet jak o tym nie wspominam.jest ponprostu wredny.mowi mi ze mozemy sie dogadac w sadziejest mi mega smutno z tego powodu.mam wrazenie ze juz ma kogos...niestety jest niezlym ciachem i sie za nim laski uganiaja
a ja wciaz mam go w sercu :/ masakra.powiedzialak mu ze ma spadac i sie do mnie nie odzywac...
co sie dzieje ? az tak zle??Kopacz, przykro mi ze nie możecie sie dogadać. To smutne, ze on cie tak traktuje ale z drugiej strony to powinno cie tylko utwierdzać w przekonaniu ze on po prostu nie jest was wart.
Gratuluje udanej wizyty
Jagódka, ja tez sie dzisiaj pokłóciłam z moim mężem. W ogóle nie chce mi sie obchodzić tych swiat.