reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

A ja zadzwoniłam jeszcze raz do lekarza bo za pierwszym razem nie powiedziałam że to ciążą bo nie mogłam wtedy swobodnie rozmawiać bo jestem w pracy i pani w rejestracji przesunęła mi wizytę na 15.11. U nas w rzeszowie wszyscy dobrzy ginekolodzy przyjmują tylko prywatnie-niestety:(

Madzia ty rzeszow?? Ja mieszkam w mielcu:)

Blue ja tez wlasnie skonczylam sledziki moj wroci odpocznie to pewnie wysle go do sklepu hihi i tez drzemke zrobilam:)
Ja rodzilam w lipcu 2011:) nie bylo zle:) w ciazy pogoda do wytrzymania byla...no i taki plus ze spacerki mozliwe od razu:)
Tym razem chcialam byc zimowa mama a wyszlo ze znowu lipiec;) do tego termin mam w urodziny synka hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
U Anulki nie było źle, a też latem rodziła :-) Zatem wszystko zależy od pogody (jak to zwykle u nas bywa haha). Będzie dobrze :-)

Anulka nareszcie jesteś.. No ja mojego tez wyśle, bo u mnie pusto.. :)
A śledzie muszą być nawet w zapasie teraz. Hehe :)

witajcie,

u mnie nadal objawów brak. czy któraś z was mierzy temperaturę? Ja mierzę i sie zastanawiam czy nie powinnam już przestać bo jak tylko tempka mi się ciut obniży to zaczynam panikować.
.

Ja mierzę od kilku miesięcy. I uzależniłam się i ciężko mi rano NIE-sięgnąć po termometr.
Jak poroniłam to temp. zmieniła mi sie po kilku dniach. z tym ze z okresem tez spadała w dzień krwawienia albo w drugi dzien miesiacy.
Takze jak Cie to stresuje to przestan :) Dla swojego dobra

Anulka , ja przy pierwszym poronieniu byłam w szpitalu to mi ciśnienie mierzyli i mocz i puścili do domu :( kazali odpoczywać . Pózniej sama poszłam do polskiego za 100£ ! Mega drogo ... A skierowanie na badania dostałam ale rownież płatne ... 79£ . Ludzie w Polsce cały miesiąc żyją za te pieniądze ...

Niestety w Irlandii wizyta ciężarnej prywatnie np. u Polskiego lekarza to koszt od 100euro a z usg to nawet 150-200euro. Dlatego ja będę chodzić do Irl i zapłacę tylko na 1wsza wizyte bo tak u nas jest a potem wszystko już za darmo.

Czesc dziewczynki:-) i Witam nowe mamusie:-D Ciezko było nadrobic tyle naskrobałyscie:-D Super. U mnie bez zmian, no poza tym ze na pieczone rzeczy mnie nabiera hehe:tak: a rzadko kiedy je jadłam. Ja dzis byłam robic podstawowe badania ktore zleciła mi gin i w piatek z wynikami do niej. Ciekawe czy bedzie juz słychac serduszko:-D

Laleczka, to juz w TEN piątek?
Super, mam nadzieje ze widoki na USG beda piekne :)
Ja musze wytrzymać jeszcze tydzien. Nie jest to łatwe wcale bo ciagle sie czymś stresuje.

reklama
No niestety, za granica to drogie te prywatne wizyty . Jutro zrobię tescik z rana i zobaczymy ... Czy rośnie moja fasolka czy nie ... Krwawie mniej ale jednak ... No i zastanowię sie nad tym lotem jeśli bedą dwie kreseczki :) tak bardzo chce by wszystko było dobrze

....blue, Termin wychodzi na 10 lipca <3

Do góry