reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Doti sprawdzę wieczorkiem z tel czy tapatalk pójdzie, dzięki :-)

Katka dokładnie, kontrolling :-p Widzę, że muszę się spinać w takim razie coby zdążyć przed konkurencją :-D niby jest tego trochę, ale teraz jako że mam czas jakoś do końca roku to szukam czegoś ambitnego i chyba pożegnam się z produkcją na korzyść któregoś z naszych dwóch wrocławskich centrów finansowych (jednak motywator w postaci wynagrodzenia może zmienić priorytety) ;-)

A to widzisz bo ja żadnego z tych dwóch nie biorę pod uwagę. Ze mnie żadna konkurencja :-) ja mam jeszcze na myśli finanse, projekty itp. Nie myślę jeszcze intensywnie o tym. Będę się martwić w drugiej połowie roku.
A jak znajdziesz pracę np już to jak chcesz zrobić? Złożysz po prostu u siebie wypowiedzenie? Masz 3 m-ce?
Pytam bo sama mam dylemat. 3 m-ce to dużo. Pracodawcy nie chcą czekać.

Ostatnia edycja:
No jeśli znajdę do końca czerwca to sama złożę wypowiedzenie. Mam 3-miesięczne, więc jakby co zaległy urlop mi je pokryje. A jak nie to bez urlopu wracam do pracy dopóki fabryki nie zamkną i szukając dalej czekam na wypowiedzenie z ich strony mając w zanadrzu 3 miesiące zaległego urlopu do wypłaty.

Ok, to moze zarzucę temat. Czy ktorys jeszcze maluszek na tym etapie rozwoju placze i wygina sie w luk jak sie chce go czasem odlozyc na plecki lub do bujaka? Trochę sie martwie bo moja tak robi od 2-3tyg o wieje mi to wzmożonym napięciem miesniowym :/

Hobbit nie wiem czy o to chodzi, ale mój jak nie chce dać sie posadzić to sie wygina, stara sie trzymać tyłek jak najdalej [emoji1]

reklama
Do góry