reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry....
Kasia u mnie tez to samo towarzystwo tylko teściowie wbijają do nas...:-(
Wczoraj pod palcem wyczulam dolna jedynke u mlodego- przebila sie. Tak nie widac zbytnio,ale czuć wyraźnie. Teraz kumam czemu ostatnio tylko na raczki bo medzi niunio:-)

reklama
Kornela - gratuluje zeba! :)

Moj M wyszedl o 9 i wciaz go nie ma. O 12 pakuje marude w wozek i wychodze sama. Nie bede dnia marnowala...

Makota- u nas tylko ta piosenka uspokaja księcia w foteliku w aucie. Inaczej serena ( nawet nie jenczenko) jedynie w porze drzemki jest szansa na spokój inaczej śpiewamy o autobusie cała drogę...

MamoB - współczuję nocek. U nas zdarzało się, że od ok 4 rano mały budził się co 30-40 min i byłam dętką a co dopiero całą noc i to kilka pod rząd. Jesteś wielka :)

Kupiliśmy krzesełko do karmienia jutro będzie debiut :)

Teraz się relaxinguje na kanapie bo teściowa poszła z wnuczkiem na spacer. A co, niech się babcia wykaże :D

Aaaa w ogóle zapomniałam powiedzieć, że u nas combo: 3 kolejne zęby wyszły. Tak nas zaskoczyły, że nawet nazw nie zdążyliśmy wymyślić, także póki co w paszczy jest 6 zębów: Brzytwa, Żyleta, Kastet, Jeden, Dwa i Trzy :p

Ostatnia edycja:
kornela- i jak tam wizyta teściów? To w sumie niegłupi pomysł, żeby ich zaprosić- przynajmniej dzieckiem się zajmą;)
makota- może Twój wyszedł po prezent dla Ciebie?
Kasia- a jakie krzesełko?3 zęby na raz? i jeszcze przesypiacie noce? zazdroszczę...

Ja miło spędziłam ten dzień, mimo wszystko. W końcu zjadłam pizzę z pizza hut, dostałam duży bukiet róż,a potem poszłam do orsaya i kupiłam bluzkę ;]
Mam nadzieję, że wy też trochę odpoczęłyście :)

Kasia, Oj wielka to ja jestem tylko w kwestii wagi[emoji20] dzis mam juz dosc i jestem wykonczona. Nie pamietam zebym tak nawet po porodzie sie czula. Laura jest nieodkladalna,nie spi w ogole a do tego chce tylko mnie. Tata jest beee i nie chce nawet na niego patrzec.

Floriana, super ze spedzilas milo dzien. Zazdroszcze!

Milego wieczoru dziewczyny.

Floriana ja sie nim ciągle zajmuje a oni za stolem siedza i gadają,jedza,pija. Takze poszlam juz do siebie z małym.
Oby sie ten dzien szybko skonczyl

Ja odpoczęłam - teściowa była 1.5h z Małym na spacerze, obiad podała, ciasto podała a potem cały czas z się z wnukiem bawiła. W drodze powrotnej był tak wymęczony, że zasnął ( śpiewałam Koła autobusu... tylko 10 min ). W domu ekspress wanna, butla i już śpi janiołeczek.

Teraz pizza + film i wieczór we dwoje. Miłego wieczoru wszystkim!

Aaaa jeżeli chodzi o krzesełko kupiliśmy 'Chicco' takie o:
krzesełko.jpg
Tylko w innej kolorystyce. Jutro będziemy debiutować :)

Załączniki

• krzesełko.jpg
    krzesełko.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Do góry