reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry....
Kasia u mnie tez to samo towarzystwo tylko teściowie wbijają do nas...:-(
Wczoraj pod palcem wyczulam dolna jedynke u mlodego- przebila sie. Tak nie widac zbytnio,ale czuć wyraźnie. Teraz kumam czemu ostatnio tylko na raczki bo medzi niunio:-)

reklama
Kornela - gratuluje zeba! :)

Moj M wyszedl o 9 i wciaz go nie ma. O 12 pakuje marude w wozek i wychodze sama. Nie bede dnia marnowala...

Makota- u nas tylko ta piosenka uspokaja księcia w foteliku w aucie. Inaczej serena ( nawet nie jenczenko) jedynie w porze drzemki jest szansa na spokój inaczej śpiewamy o autobusie cała drogę...

MamoB - współczuję nocek. U nas zdarzało się, że od ok 4 rano mały budził się co 30-40 min i byłam dętką a co dopiero całą noc i to kilka pod rząd. Jesteś wielka :)

Kupiliśmy krzesełko do karmienia jutro będzie debiut :)

Teraz się relaxinguje na kanapie bo teściowa poszła z wnuczkiem na spacer. A co, niech się babcia wykaże :D

Aaaa w ogóle zapomniałam powiedzieć, że u nas combo: 3 kolejne zęby wyszły. Tak nas zaskoczyły, że nawet nazw nie zdążyliśmy wymyślić, także póki co w paszczy jest 6 zębów: Brzytwa, Żyleta, Kastet, Jeden, Dwa i Trzy :p

Ostatnia edycja:
kornela- i jak tam wizyta teściów? To w sumie niegłupi pomysł, żeby ich zaprosić- przynajmniej dzieckiem się zajmą;)
makota- może Twój wyszedł po prezent dla Ciebie?
Kasia- a jakie krzesełko?3 zęby na raz? i jeszcze przesypiacie noce? zazdroszczę...

Ja miło spędziłam ten dzień, mimo wszystko. W końcu zjadłam pizzę z pizza hut, dostałam duży bukiet róż,a potem poszłam do orsaya i kupiłam bluzkę ;]
Mam nadzieję, że wy też trochę odpoczęłyście :)

Kasia, Oj wielka to ja jestem tylko w kwestii wagi[emoji20] dzis mam juz dosc i jestem wykonczona. Nie pamietam zebym tak nawet po porodzie sie czula. Laura jest nieodkladalna,nie spi w ogole a do tego chce tylko mnie. Tata jest beee i nie chce nawet na niego patrzec.

Floriana, super ze spedzilas milo dzien. Zazdroszcze!

Milego wieczoru dziewczyny.

Floriana ja sie nim ciągle zajmuje a oni za stolem siedza i gadają,jedza,pija. Takze poszlam juz do siebie z małym.
Oby sie ten dzien szybko skonczyl

Ja odpoczęłam - teściowa była 1.5h z Małym na spacerze, obiad podała, ciasto podała a potem cały czas z się z wnukiem bawiła. W drodze powrotnej był tak wymęczony, że zasnął ( śpiewałam Koła autobusu... tylko 10 min ). W domu ekspress wanna, butla i już śpi janiołeczek.

Teraz pizza + film i wieczór we dwoje. Miłego wieczoru wszystkim!

Aaaa jeżeli chodzi o krzesełko kupiliśmy 'Chicco' takie o:
krzesełko.jpg
Tylko w innej kolorystyce. Jutro będziemy debiutować :)

Załączniki

• krzesełko.jpg
    krzesełko.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry