reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Chyba bym umarła w drodze od granicy czeskiej ( to ja ) do granicy z morzem (to Wy) z jenczenkiem w jednym samochodzie.
Albo bym ochrypła od śpiewania: koła autobusu kręcą się kręcą się kręcą się..............

reklama
A my rodzinnie się wybieramy, ale w niedzielę. Na sobotę kupiłam jakieś praliny lodowe czy coś w tym stylu w lidlu. Się postarałam :-p;-)

Haust, toz to wymarzony prezent[emoji16] [emoji16] mam nadzieje,ze maz doceni Twoje starania;-)

Ogolnie zjadla bym wszystko co slodkie[emoji20] [emoji20]
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
U nas noc super - Księciu spał bez przerwy ( i ja też ) do 7 rano :)
Cisza tu niczym makiem zasiał ( pewnie wszystkie na zamkniętym ) to i ja se idę w świat, o!
Dzisiaj do teściów jedziemy ( taki tam walentynkowy wyjazd...) :D

Dzien dobry!

Kasia, coz za romantyczny wypad[emoji16] [emoji6]
W takim razie milych walentynek w dobrym towarzystwie[emoji6]
A tymi nockami mnie utwierdzasz,ze moj lobuz probuje matke wykonczyc, u nas pobudki co 30-40 min[emoji15] od kilku dni chodze jak zombie!

Milego dnia dziewczyny!

reklama
Lilla w cafe anioł bywalam kiedyś często ale zmniejszyli porcje ciasta;) tego w starym kinie nie kojarze ale chętnie obczaje;)
Kasia- nocki zazdroszczę, chociaż ja już chyba przywyklam. Przynajmniej 3 razy pobudla z płaczem i tylko cyc potrafi ukoic ten lament. Ale w walentynki do teściów? Heh w sumie ja siedze u mamy.

Do góry