reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Chyba bym umarła w drodze od granicy czeskiej ( to ja ) do granicy z morzem (to Wy) z jenczenkiem w jednym samochodzie.
Albo bym ochrypła od śpiewania: koła autobusu kręcą się kręcą się kręcą się..............

reklama
A my rodzinnie się wybieramy, ale w niedzielę. Na sobotę kupiłam jakieś praliny lodowe czy coś w tym stylu w lidlu. Się postarałam :-p;-)

Haust, toz to wymarzony prezent[emoji16] [emoji16] mam nadzieje,ze maz doceni Twoje starania;-)

Ogolnie zjadla bym wszystko co slodkie[emoji20] [emoji20]
Dobranoc!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
U nas noc super - Księciu spał bez przerwy ( i ja też ) do 7 rano :)
Cisza tu niczym makiem zasiał ( pewnie wszystkie na zamkniętym ) to i ja se idę w świat, o!
Dzisiaj do teściów jedziemy ( taki tam walentynkowy wyjazd...) :D

Dzien dobry!

Kasia, coz za romantyczny wypad[emoji16] [emoji6]
W takim razie milych walentynek w dobrym towarzystwie[emoji6]
A tymi nockami mnie utwierdzasz,ze moj lobuz probuje matke wykonczyc, u nas pobudki co 30-40 min[emoji15] od kilku dni chodze jak zombie!

Milego dnia dziewczyny!

reklama
Lilla w cafe anioł bywalam kiedyś często ale zmniejszyli porcje ciasta;) tego w starym kinie nie kojarze ale chętnie obczaje;)
Kasia- nocki zazdroszczę, chociaż ja już chyba przywyklam. Przynajmniej 3 razy pobudla z płaczem i tylko cyc potrafi ukoic ten lament. Ale w walentynki do teściów? Heh w sumie ja siedze u mamy.

Do góry