reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Witajcie dziewczynki :D Widzę, że niektóre z Was nadal chorują, a więc dużo zdrówka życzę. Dla dziewczyn z wizytami na dzień dzisiejszy dużo spokoju przesyłam.

Viola nie jesteście tak bardzo na samym końcu, jest trochę wiecej dziewczyn z końcówki. :D

Ja dzisiaj moałam noc mało przespaną bo "mały" szkrab postanowił od 3 w nocy przyjść do rodziców i się przytulać. Zostawiłam go w łóżku z tatą i poszłam do jego łóżka. Przylazł za mną i co chwilę było mamusiu przytul mnie tak, a teraz tak, a dlaczego mnie nie przytulasz? i tak prawie do 7. o 7 powiedziałąm mu że ma się wysikać i może się przytulić ale jak ma zamiar gadać albo się bawić to sio do pokoju bo ja źle się czuję i tak często budził się w nocy że nie mam siły i jak się nie prześpię będę miała zły humor. Przytulił się i spał do 11 obok mnie. Obudził się i zapytał czy grzecznie spał :D.. Ale po1,5 tygodnia w domu na chorobowym budzi się i mówi.. MAMO UCHO MNIE BOLI. Wymiękłam.
Co do samopoczucia w ciąży.. to mój mąż powtarza że jak gdzieś czyta, albo ktoś mówi że ciąza to nie choroba to ma mu ochotę zaśmiać się w twarz :D Jestem totalnie nie do życia, powolna, bez energii i strasznie drażliwa na zapachy, choć nie wymiotuję...:rofl2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Ostatnio na przemian z mdłościami mam wilczy apetyt, a nie mogę za wiele przytyć :-(

też miewam napady głodu, a też nie chcę przytyć mocno... w pierwszej ciąży przybyłam 14kg, został mi 1kg, teraz bym chcuała mniej, ale widzę że się nie da, bo pomimo że się pilnuję, waga idzie w górę jak szalona....

Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach. Nie trzymajcie nas zbyt długo w niepewności i dajcie nam znac od razu po :)

Co do wagi to ja na razie schudłam mimo braku wymiotów. Jem normalnie, wcale nie mało! Troche sie martwie tym ale mam nadzieje ze wszystko jest ok.

witam
Violkaa-wspolczuje Ci i rzycze abys jak najszybciej urodzila zdrowego bobaska
Tynka-super ,ze wizyta udana
Jagodka,Kopacz-oby wasze tak samo udane byly
Elifit-zycze zdrowka,moja Basia tez wczesniej tylko mama,nawet sie zloscila jak tata wozek pchal a teraz coraz czesciej chce sie przytulac i bawic z tatusiem ,ciagle o nie go pyta zostawia mu smakolyki i chce na raczki ,ja sie z tego ciesze bo zawsze to jakas pomoc dla mnie a zwlaszcza jak sie urodzi bobasek i bede miela mniej czasu dla malej tata bedzie nieoceniony
Mnie od wczoraj ciagle boli glowa i tez mam skoki cisnienia z przyspieszonym biciem serca,ja normalnie mam cisnienie niskie i nawet kawy nie pijam bo sie po niej zle czuje:no:
apetyt mi oslabl a mdlosci czasem zlapia rano ale bez wymiotow:tak:
pozdrawiam

reklama
Do góry