reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry.

Noc nie byla zla. Wstawalam co godz-2.

Adas zasypia ok 20. O 19 kapiel. Nie moge go przestawic chocby o godz, bo o 19 trze oczy, wprowadza terror i chce sie kapac. Po kapieli krzyczy, bo musi sie ubrac, czasami sie bawi i zasypia na noc. Budzi sie ok 3-4-5 i wtedy ciezko zmusic go do spania. Dospi max do 7.

Macie pomysl, jak sprobowac dociagnac do kapieli o 20? Moze pozniejszy sen bedzie mu sluzyl... Drzemki ma o 11 i o 16. Ostatnio tez kolo 9.

Pola, mam nadzieje, ze chirurg pomoze
Hobbit, pamietam ;)
Elifit ;)
Malgorzata - sernik tez bym zjadla

Adasia smaruje kremem ochronnym z rossmanna, a usta przejezdzam wit D po podaniu :)

Spiworek przy miliardzie pobudek nie zdaje egzaminu :/ mam kocyk minky, juz na styk, bo jest maly. Adas pod niczym innym nie chce spac :/ mysle nad zakupem wiekszego, ale nie wiem czy jest sens

Milego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry, dziecko od 6 nie śpi więc teraz po śniadaniu już pierwszą drzemkę zalicza. Mąż jajecznice zrobił wiec odkładam ja do łóżeczka i idę jeść. dzisiaj próbujemy nowy wózek :)

Dzień dobry

Aleeee u nas zima. Sanki dzisiaj zaliczymy :)

Śpiworka nie używam bo Zuza śpi ze mną. A tak się nie odkrywa.

Niekapek mam lovi.

Buzię smaruje kremem z rossmana, ust nie.

Miłego dnia

U mnie też zimowo. Może skoczymy z Nati na sanki hmm jak wichura śnieżna przejdzie bo śniegiem daje ostro.

A może do afrykanarium pojedziemy.

Idę na śniadanie :-)

Witam niedzielnie,

Dziewczyny podziwiam was, że wstajecie ilion razy i jeszcze na forum dacie radę wejść. Ja jak wstawałam to czasem udało mi się coś poczytać ale o pisaniu nie było mowy.

Makota z tym przeciąganiem kąpieli może być różnie. Dziecko będzie jeszcze bardziej zmęczone i może gorzej spać. Ale zawsze możesz spróbować położyć spać później na tą druga drzemkę.
Lilla zola jest niesamowita, uwielbiam czytać jak o niej piszesz :)
Ja samaruję julką kremem ochronnym, ale ust też nie smaruję na razie nie mamy problemu.

U nas dziś nawet słonecznie ale mam takiego lenia, że nie chce mi się nawet szlafroka zdjąć, właśnie kończy mi się kroplówka z kawą, a Julka już zaczyna buczeć, czizas moje biedne znudzone dziecko, a ty mamo na laptopie chcesz siedziec. ehhh No cóż dziecię wzywa :)

Spokojnej niedzieli :) Może ktoś ma ochotę wpaść?? Dzis cały dzień sama :(

Katka, jak ja Ci zazdroszcze zoo :o piekne jest! Bylam w 2013 i dopiero budowali to afrykarium. Zoo na wypasie. Foki maja lepsze warunki niz w fokarium w Helu...
Limonka - ja wpadne na twinings owocowa :D

Niekapek mam nuby 4+

Snieg napierdziela. Adas spi :D na spacer pojdziemy. Z plugiem przy wozku ;)

reklama
Dzień dobry:-)
Standardowo młody zasnal przed 1 ale wstaliśmy po 9.
Ogarnelam chatę,maz w Kościele tylko ja jeszcze w piżamie....
Majora powiem Ci ze masz ciężko, ale jesteś hiper super mama i dasz rade... Od nas z Bartkiem przytulasy...
Dziewczyny a jak dziecko zalapie później niekapka sprawnie to mm tez z niego pije czy caly czas z butli ze smoczkiem...? Ciekawa jestem.
Znów mega pizdzi wiec trzeci dzień w domu,czekam na poprawę pogody i znow na spacery.

Do góry