reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzien dobry!
My juz dzien zaczynamy:-/ a co tam, niech matka nie spi.
Noc tragedia! Moje dziecko testuje mnie chyba ile jestem w stanie nie spac:-) miala dzis milion pobudek z placzem:-( wystarczylo,ze ja wzielam przytulilam i spala. Na ten milion pobudek dwa razy tylko jadla. Ehh oby to byly tylko zeby:-(

Lilla,tego Ci zycze!
Sobie tez:-D

Milego dnia!

Oczywiscie,nie narzekam:p jestem nawet wyspana, jak na nieprzespana noc:-)

Makota, jaka Ty masz wene tworcza w nocy:-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry!!
my wstalismy o 6.. to znaczy synek tak wstał, próbowałam go rpzekonac że nie czas... ale o 6.30 sie poddałam.... zara bedzie szedł na drzemkę i się zastanawiam czy sie tez polozyc czy gary pomyc i obiad szykowac........ chyba go przytkany nosek obudzil

haust olbas na pieluszce dawałas juz takiemu szkrabkowi?

ide dzis po maść majerankową, nie wiem czy iść do lekarza. chyba nie ma sensu. nie jest źle tylko trochu kataru a i tak nie chchę jeszcze dawac antybiotyku, więc woda morska, nasivine, masć majernkowa, inhalacje, i raz dziennie odciągam... bo za mocno płacze... nie ejstem w stanie go częściej męczyć

dzien dobry :)

a sio wszelkie katary kaszelki i inne paskudztwa,zdrowka :))

kolezanka z majowek wczoraj wyladowala w szpitalu bo mała (3mce)ma zap.pluc:((biedactwo:(((

ja juz na nogach od dawna ,probuje nas spakowac do mamy ale ciezko idzie:szok::no::-D

milego tygodnia zycze :-):-)bo pewnei za duzo czasu nie bedzie zeby zajrzec

Dzień dobry

Makota, widzę zę daś wenę twórczą w tobie wyzwala.
Kum ja dawalam oldbas po kropelce w róg podusi po jednej i drugiej stronie, żeby właśnie jej się lepiej spało. I robiłam to jakos w listopadzie więc napewno nie zaszkodzi.

Julka dwa dni z rzedu spała do 8 i myslalam, że wrocila do starych przywyczajen no niestety dziś o 7 pobudka, ale do 7.30 lezala sama w łóżeczku. Teraz pełza na brzuchu ale coś się już wkurza. U nas śniego spadł i jest biało :D. dzisiaj tata zostaje z niunią a mama idzie na zakupy jejejeje.
Dobra lecę na dopić kawę, miłego dnia kobietki i zdrówka dla wszystkich :)

Witam wszystkich

Dołączę do klubu "koszmarna noc". Od 2 nocy było pogorszenie, mam nadzieję,ze dziś to byla kumulacja :no:
Maruda do tego stopnia,że część nocy spał z nami w łóżku co nam się jeszcze nie zdarzyło :no:
Chyba to był brzuch bo z bólem bąki produkował. Albo zęby, bo już blisko są.

Wczoraj taki jenczenko przez cały dzień ,że nic w domu nie zrobiłam.

Może to jakiś zbiorowy "skok" ;-)

Wnioski paszportowe złożone. Ależ się cieszę z tego wyjazdu :-)

Idę się ogarniać bo dziś praca

Kum - niezla walka z glutami! Oby w koncu przeszlo. Dzieki za odp na cito.
Limonka - kiedy ja bylam na zakupach? :o w sensie takich ubraniowo-kosmetycznych bez Dasia? :o chyba raz M stal z wozkiem na dworzu a ja przebieglam przez rossmanna, bo mi sie krem skonczyl. Kapcie kupuje od lata...

Ja Adasiowi spiewam duzo takich *******ek ;)

Tesciowa dzwonila czy moze przyjsc... Bedzie za chwile. Jakos nie mam ochoty na odwiedziny...

Adas wazy 7800 i dostal kwas foliowy.

Dzień dobry :-)

Wydaje mi się, że sprowokowałam Natalię mlekiem do wstania o 6 :sorry: Hmmmm a mogłam pośpiewać ;-)

Kum tak, kropelkę na pieluszkę - działało przy Matim jak był jeszcze mniejszy od Natki, działa i przy młodej :tak:

Kasiuchna tak, pierwszy raz dałam jajko. Kurcze czaję się jak czajka z tą dietą Natalii. Myślałam, że duuuużo pamiętam po synku, a tu du.a - same wątpliwości i kombinowanie :sorry:

Tak wczoraj czytałam i zapomniałam odpisać. Gdzie Wy kupujecie takie drogie mleko Nan2? U nas nie przekracza 20 zł za 350g, a w biedrze 800g jest za bodajże 38-39zł

reklama
Makota wspolczuje nocki.... Ale sa takie typy jak Adaś np mojej siostry syn do 1 rz wstawal po 10 razy w nocy. Teraz ma 2,5 roczku i kładzie sie kolo 1 a i tak wstaje dwa razy w nocy. Jego 6 letni brat zasypia zawsze o 20 i do szkoły go budzi....

Haust ja za nan 2 dalam 49 zl-800 g. No to ładnie sie różnią ceny niema co. Za 350 g nan ha 2 place 38 zl.

Ostatnia edycja:
Do góry