reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Kupiłam te siatkę na owoce. Zuza właśnie odkrywa z czym to się je.
I chyba kupę strzela.

Haust fajnie jak dziecko z chęcią zjada nie? :)
Mnie na szczęście starszak się trafił jadek. Nie muszę się wyginać żeby coś zjadł. Wcina co mu się podsunie. Nawet szpinak zje. Kiedyś nie lubiał.
Mam nadzieję że jeszcze do truskawek się przekona bo mu kwaśne są

Kornela masz jeszcze czas. Nie musisz codziennie dawać obiadu. Może spróbuj z tą siatką? Spodoba mu się samodzielne jedzenie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Moj dzisiaj pozarl kaszke i krzyczal na ojca DAJ POMIDOROWY. Dostal so sprobowania i krzyczak o jeszcze :p

Doti dobra kobieto gdzie sie zaopatrujesz w audiobooki?
Slucham teraz "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" i tak nietrafiony lektor... mecze sie :(

Dzień dobry i dobranoc!
Padam na pysk - sprzątanie, gotowanie, ćwiczenia, prasowanie, spacerowanie a to wszystko z taką jedną maruda!.a mas mnie wpienil bo wrócił i zapytał czemu nie odkurzylam dywanu po tym jak po nim przejechalam wózkiem :/ no myślałam że wyjdę z siebie - burak jeden!
Dziś Oliwia skończyła 7 miesięcy!
Haust czy dziś to był pierwszy raz jak dawałas jajko? Chce je wprowadzić ale nie wiem jeszcze jak. A twój przepis skopiowalam :)
Elifit u mnie Oliwia chyba od tej siatki na owoce dostała krostek wokół buzi wiec teraz do łapki daje.
Uciekam oglądać zaległy greys anatomy - dobrej nocy nam wszystkim!

Witam

Zuzia jest jęczydłem strasznym....mam dość po woli...Jęczy, Jęczy i buczy... Głowa mi pęka. Za to Ola miała tyle energii, jakby ktoś jej nowe baterie w tylek włożył...jedyne o czym marzę, to łóżko. Noc tragiczna, bo dostałam zapalenia prawej piersi, tak szybko.szło, że w 15 min od lekkiego bólu doszło do bruzd, bólu od żeber do łokcia, temperatury... Nurofen tylko lekko pomógł, ale męczyłam się całą noc, bo Zuzia nir mogła zciągnąć zastoju, bo nic nie leciało. Rano mąż poszedł do warzywniaka po liść kapusty i jakoś dało radę. Już tylko lekko boli. Dodatkowo Ola łaziła pół nocy...
Dobra tyle u nas

Mamo bobasa a u mnie już po śniegu...

Kasiuchna najlepszego dla Oliwki:-)
Mnie ten mąż wkurzam,pojechał do sklepu ja ide na gore a tam na stole ulozyl serce z galaretkiwych serduszek z napisem kocham Cie:-) niby *******a a jak milo;-)
Malutki szaleje

reklama
Kornela, moj by zjadl galaretki i jeszcze by pytal co takie male to opakowanie;-) takze romantycznie Twoj podszedl do nich;-)

Laura ma dziwne kupy,sorry za taki temat:p no ale ma rzadkie, wrecz mega rzadkie, sama woda i to ze sluzem i do tego zielona:-/ zrobila dzis takich 5, byc moze to od obiadku:-/
Jest marudna, spi niespokojnie:-/ teraz gimnastykuje sie przy piersi, przez sen a jak chce ja odlozyc to placz.

Dobrej nocy:-*

Do góry