reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Haj

Piękne słońce i snieg jeszcze spadł. Sanki dziś zaliczymy. Poszłabym w chuście ale nie chce mi się demontować huśtawki. Swoją drogą fajnie jest się pohuśtać :D

Nocka jak zwykle. Nawet nie wiem ile pobudek. Karmie na śpiąco

reklama
Dzień dobry. Nocka jak zwykle czyli ciężka. Camilia w nocy poszła w ruch. Czwarty ząb już się przebil, ale już idą kolejne dwa....

Kornela, fajny mąż [emoji5]

Makota, piosenka pierwsza klasa [emoji5]

Małgorzatkar, witaj w klubie. Mam nadzieję że dziś już będzie po bólu.

Miłego dnia.

Pola co z twoimi piersiami?

Ciekawe jak Graza ???

Makota ty poetko ;)

Nocek współczuję i mam nadzieje że dziś będzie lepiej.

Kum jak nie kaszle to się nie spiesz do lekarza. Ale jak gluty gęste to na wszelki wypadek się zapisz na wizytę nawet osłuchać. Niektóre choroby jak zapalenie płuc mogą przebiegac bez kaszlu.

Agulam współczuję koleżance. Zdrówka dla maluszka

Ostatnia edycja:
Elifit, no tak mnie dopada ból w jednej piersi co jakiś czas. Ostatnio coraz częściej.

Moje dziecko zgrzyta zębami... Dopiero od wczoraj ma górną jedynkę a dziś od rana słychać zgrzyty. Zrozumie z czasem że zgrzytac nie trzeba?

mnie dzisiaj piersi bola bo nie użylam ich przez 15h!!
Pogoda piękna na spacer więc chodzę z niunia póki się nie obudzi.
Po pierwszej nocy z tak długa przerwa w karmieniu żyję nadzieją na więcej wiec wam też pozostaje wierzyć w lepsze jutro :)
Jeśli chodzi o katar i kaszel to jak nie ma temp to nie idę do lekarza (z Lusia) , za to mój mąż co chwila by mnie do pediatry wysyłał. wystarczy że Zola raz kichnie i już wola ze chora.
Makota twoja twórczość powala na kolana :D
Pola szybkiego wyjścia zębów aby ból się skończył.

Haust - a Ty karmisz mm?
Pola - Tymek ma czym zgrzytac, a Adas bezzebny... Cos mi sie wydaje, ze wyjda hurtowo :/

Adas zjadl obiadek. Zaraz pojdziemy na spacer, bo jestem glodna :/

Dzwonil pan chirurg :D podziekowalam za chec pomocy, bo udalo nam sie zalatwic rehabilitacje na marzec. Slowny facet...

My juz po spacerze ledwo 25 min ale dobre i tyle. On tak nie znosi w tym kombinezonie byc ze po par minutach ryczy ze nie ma zmiłuj.
Czekam na wiosnę,kupimy spacerowke i maly będzie może bardziej zadowolony.
Idę po lody i Ranczo lukne....
Miłego dnia

nie wiem jaki jest katar bo cieknie mu tyłem. trochę pokaszluje przez to. ale cały czas mu furczy w nosie. jak udało mi się wczoraj troche odciągnąć to były jasne glutki, raczej rzadkie, więc wstrzymam się. odciaganie nam w ogóle nie wychodzi, młody sie wije jak wąż, krzyczy... eh silny chłopak

ile odczekać od choroby przed szczepieniem?? znów jesteśmy umówieni na poniedziałek... zależy mi szybko bo chcę przed żłobkiem zaszczepić - ostatnia z 3szczepionek... już powinien byc w żłobku a tu choroba, wykorzystuję swój urlop wypoczynkowy właśnie

a i pochwale sie, zaczyna raczkować i wczoraj pierwszy raz isuadł, z pozycji do raczkowania - jeszcze się podpieral ręką

a i pociesza mnie fakt że wasze mluchy krzycza po nocach, bo czasem miałabym wrażenie że cos mu się dzieje, cos boli albo co... mam nadzieję, że to zbiorowy skok :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry