reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dawno, dawno temu marudziłam, ze żadnych smsow romantycznych nie dostaje. I napisał mi ówczesny chłopak, a dzisiejszy mąż: kmc.
Zadzwoniłam wiec do niego, ze chyba klawiatury nie zablokował i jego tel wysyła bzdury smsem. Oburzył sie bo to był ten romantyczny SMS: kocham, tęsknie, całuje, tylko mu sie pisać nie chciało całych słów. [emoji41]

reklama
Haha Doti :D my z m kiedyś zawsze konczylismy KC :p

Kornela romantico fajnie.

Co planujecie na Walentynki bo my pewnie sławny tort czeko upieczemy.

Małgorzata odpoczywaj. Jutro będzie lepiej

Mamob oby to nic poważnego. Obserwuj.

U nas kupy co 3-4 dni ale konsystencja ok.

Dobranoc

Heh to niezle:-)czyli moj to szalony romantyk;-)haha
Mamo b u nas takie kupy byly ze 5 wodnistych i śluzu pelno i teraz kuracje lekowa mamy.

Oj kiedys miałam chłopaka który pisał mi wiersze. Miałam je w domu nawet do czasu jak mąż je znalazl i wywalil.:tak: Ogólnie tamten to byl romantyk pelna geba, kwiaty bez okazji, spacery przy świetle księżyca, ba nawet jak sie rozstaliśmy to kleczal w kaluzach w deszczu ale to nie bylo to i koniec....

Gosia, nie ma pupki odparzonej. Ale kurcze nie pomyslalam zeby od razu probiotyk jakis podac:-/ rano podam, dzieki za przypomnienie:-*

Walentynki? Nie obchodzimy. Ba! Moj w dzien kobiet kiedys zapytal czy ja chce kwiatka dostac, bo nie wie czy mi kupic! Pfff!

Ostatnia edycja:
Hej,
Cały dzien nie moglam znalezc chwili. Stwierdzamy ze Julka terror stosuje tylko na mnie, z tata to anioł. A do mnie tylko by się kleila i wisiała na mnie.

Mamo b, makota u nas tez kupy dziwne. Ja twardo obstawiam zeby, zobaczymy, juz minęło 2 miesiace od pierwszego zęba wiec to może być to.
Kornela fajny gest. Mój tylko ma takie jak mam urodziny albo jakas inna okazja. A kiedyś często mnie zaskakiwal.

Spokojnej nocki :)

Ahhhh spij Dasienku! Mama nie ma sil powolutenku...
A gdy rano przyjdzie zab, to powiemy smutkom won ;)

Dobrze, ze padlam juz o 21:30 ;) m cisnal gdzies Dasiowa przytulanke a pielucha krolewiczowi nie pasuje i tulimy sie co jakis czas proszac suszarke o pomoc...

Malgorzatkar - mam nadzieje, ze odespisz...

Spokojnej nocy dla Was

reklama
dzień dobry,
Kornela mąż miał fajny pomysł. Romantyk jak nic.
Małgosiu, Makoto mam nadzieje ze się wyspalyscie.
Ja dopiero o 5.30 karmiłam, a że wczoraj w szkole byłam to przez długą przerwę cycki mi mało nie pekna. Jednego wypila Z. a drugi właśnie pompuje. zasnęłam kolo północy na kanapie przed tv i mimo że mogłam się wyspać (Z. spała) to się nie wyspałam :/

Może ostatnie słabe spanie to był skok i teraz będzie ładnie spać?? & & & & &

DZIEŃ DOBRY! IDĘ NAPIC SIĘ KAWY! Tusia gdzie zniknęłaś??

Do góry