reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry.

nie wyspałam się, a Julka mi coś stęczy do samego rana. Ehh strasznie się nudzi ten mój szkrab, i testuje mamy kreatywność. Przytulanki Julci uwielbiam gdyby nie to ze nie chce jej przyzwyczaic do spania ze mna to robilabym to non stop, tak się zawsze we mnie wtula :) Mój tuliś mały :)

Idę podłączyć kroplówkę z kawą :)

reklama
Lilla moj tez nerwowy jak maly nie moze zasnac,placze a wiadome ze to tylko poteguje malego krzyk i nie pomaga totalnie. Wczoraj polozylam ich do lozka,wracam po godzinie a maly nie spi,tlucze sie a ten juz chrapie. Polozylam sie przytulilam malego i chyba w 5 min zasnal....

Mam zly dzien dzisiaj- rozdeptalam fride malemu a tu gluty i szybko do apreki lecialam,potem przegotowalam malemu wode zeby dolac chlodna do tego leku debridat i co zbraklo mi do tej bialej linii. Pytanie glupie ale nic sie nie dzieje jak po godzinie doleje reszte tej wody do linii i wybeltam? Nie ma to znaczenia nie?
Jrszcze pizdzi na dworze....

Witam się w zimowy poranek :tak: napadało śniegu więc zaraz wybywamy na sanki.

Nocka taka se.
Mój m też nerwowy. Op dostaje ode mnie non stop.

Lilla dobrze że eye nie eyeball ;)

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Bo mamy debridat taki do zrobienia zawiesiny. I do tego proszku w butelce trzeba nalac chlodnej wody do zaznaczonej na butelce kresce i zbraklo mi,wybeltalam i zaraz doleje reszte i wybeltam jeszcze raz. I czy tak moze byc?

reklama
Do góry