reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
u mnie tez już spokój.

Makota, a w jakim sensie Ci ktoś 'asystuje' przy kąpaniu? Czego się boisz? No i ja na Twoim miejscu tez bym zmieniła pediatrę.
Ja kąpię sama i to dwóch na raz ;-)

Rozumiem, że mogłam zjeść ta nospę skoro żadna mnie nie skrzyczała? Bo zastanawiam się nad kolejną dawką, bo czuję, że będę mieć świetną noc. Już termofor przygotowałam nawet.

Eh, ucina mi posty - why? ??

edit:
Dobra, zalogowałam się do kompa!
Nie logowałam się na kompie do forum chyba z pół roku :p

Ale mam nadzieje że chociaż stąd mi nie utnie postów.
Nie wiecie czemu z apki na tel mi ucina? ktoś miał taki problem? No i przez to wyszło, ze jestem nie miła bo tylko o sobie pisze :p

Napisałam, ze na szczęście ktoś jeszcze kojarzy :D ulżyło mi, że mój post nie zostanie bez odpowiedzi :p hehe

A w pierwszym poście pisałam:
Że dla tych dziewczyn co mdliło to uwaga - bo panuje jakiś wirus grypożołądkowo podobny, w moim otoczeniu koleżanka z maluchem trafiła nawet do szpitala. Zdrowia życzę!

Pytałam o @ - wszystkie już dostały? któraś jeszcze bez?

Kąpiecie już dzieci w "dorosłej" wannie? któraż z Was używała wiaderka - jeszcze używa?

a i pytałam jeszcze czy któraś z Was używa pieluch wielorazowych? :D

Jeśli apka na tel nie zacznie działać to pewnie znów zginę na wieki :(
Ale Oliwia zaczęła nam pełzać i najfajniej jest dopełzać właśnie do komputera więc nie mogę z niego korzystać, z jej drzemka pozwala mi jedynie poćwiczyć i potem wziąć prysznic - choć to i tak nie zawsze :/

Ostatnia edycja:
Makota, ja też zrezygnowałam z najblizszej przychodni na taką o 30 min spaceru, a teraz, po kolejnej zmianie tyko samochód lub tramwaj mi zostaje. Ale spokój jaki odczuwam wiedząc ,że mogę zaufać jest bezcenny.
Ostatnio i tak korzystam głównie z wizyt domowych, ale mam przynajmniej wybór.

Skoro teściowa tak Cię wkurza to chyba średnia pomoc. Moja zawsze tylko zamieszanie robi.
Ostatnio jak sama jestem myję małego pod kranem, jak w szpitalu.:-) Szybciej, wanny nie muszę nosić ;-)

Chyba jednak z Wami zostanę jeszcze, skoro tak ładnie prosicie ;-) Dzieci już w lepszej formie to i czasu jakoś więcej.

No i synek zaczął jeść:surprised: mamy za sobą zupkę i deserek

Kasiuchna na pewno Elifit i ja bez @ i Mika chyba (?). Ja kąpie nadal w wiaderku, w dużej wannie u rodziców próbowałam, ale to nie ta frajda ;)

Mika fajnie że mały zaczął jeść:) może wcześniej nie był jego czas.

Tak sobie myślę po tej przygodzie ze zbokiem, że dobrze mieć przy sobie coś do obrony. Bo ten był nieszkodliwy, ale w sumie byłam sama i gdyby to był agresywny zbok to nie wiem czy bym umiała się obronić. No i ciężko się ucieka z wózkiem...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór, znowu nie miałam kiedy czytać. Jutro obiecuję się poprawić. Dzisiaj po kłótni z m. nie mam siły.
Undomiel co zs zbok? Jutro poczytam.
Ja niestety już po pierwszej miesiączce, niestety.
Do jutra dziewczyny.

Do góry