reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota, gratki! Brawo Adaś!
Czy tylko moje dziecko jeszcze nie siedzi i wcale mu się nie spieszy?
Na szczęście nie jest tak całkiem leniwy bo turla sie wyborowo.

mój tez jeszcze nie siedzi. Kiwa się na wszystkie strony jak pijany zając, a na koniec leci na twarz. No cóż, przyjdzie i na Niego pora.

U mnie mały sajgon remontowy więc i czasu mam odrobinkę mniej. Staram się być na bieżąco.

Agulam wszystkiego co najlepsze!

Kornela mój Mały spał dzisiaj...2 x 20 minut i raz po takim wrzasku jakby Go ze skóry obdzierali padł na całe 10 minut - taaadam. A ja zdycham, bo coś mnie choróbsko bierze. Ale oczywiście nie mam czasu na chorowanie, bo cały tydzień już mam już zaplanowany i zajęty. Także ten tego zmykam spać.

Ps. Trzymajcie kciuki za mojego Synka, bo jutro pierwszy raz mówi wierszyk na przedstawieniu z okazji Dnia Babci i Dziadka ;-)

reklama
My zrobiliśmy dziś mały bal mojej Natalce - dziś trzecie jej urodzinki :-) Wystroiłam ją w spodniczkę z tiulu. Był ładnie przystrojony stolik. Lalki i misie obowiązkowo przy nim ;-) tort, świeczki, i szampan picolo. Muzyka w tle :-D i tańce były :-D ona szczęśliwa :-) uśmiechnięta buzia dziecka to coś wspaniałego :-) !!!

Padła, szczęśliwa choć chora.

Katka najlepszego dla Natalki z okazji urodzin...najważniejsze,ze malutka zadowolona z imprezki:-D

Lilla to Zola ma juz widzę dajne pomysly:-) no nie chciała Wam zawraca Glowy a ze byla spragniona to się poczestowala hihi:laugh2:

Sokoja to obu nam jęczą nd uchem chłopaki nasze;-)

reklama
Do góry