reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla, ja mialam nocne karmienie co godzine :D na nocnej zmianie moge byc, gdy walcze z terrorem albo "tetaniem" i pilnuje zeby sobie krzywdy nie zrobil w lozeczku... Nie pamietam do kiedy Adas wisial na cycu godzinami, ale pamietam, ze kiedys budzil sie o 1 i 4 i to bylo bardzo mile z jego strony.
Od polnocy karmilam co godz. Raz podalam smoka...

Milego dnia

Katka, ja mialam zimna kawe, ale nie polecam, bulke z wedlina i pomidora ;) zaden rarytas :p

Das ani mysli sie zdrzemnac :( jak zasnie, to pewnie ja nie bede mogla spac :(

Ostatnia edycja:
witam się srodowo.
Po kawie zostało już tylko wspomnienie. Dzieciory powstawały o 6. Takie żarty sobie zrobiły z matki.... no i pogoda nie sprzyja wesolemu nastrojowi
Czas pochłonąć czekoladę hehe

Dzień dobry. Ten dzień się zdecydowanie za wcześnie zaczął. Nie potrafię przekonać syna że to jeszcze nie pora na pobudkę...
Miłego dnia

reklama
Dzień dobry :-)

Nocka lepsza, katar mniejszy - czyżby zęby wyszły???? Nieeee, jeszcze nie. Podejrzewam, że młodsza spałaby dłużej, gdyby starszy jej nie obudził. Ech :sorry:

Na śniadanie kawka i jaglanka :-)

Miłego dnia dziewczyny :-)

Do góry