reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Agulam Wszystkiego najlepszego :-)
Makota zamiast kombinować z suplementami do lekarza marsz:thumbup: zrób badania, krew przede wszystkim i zapytaj co możesz brać. Ze zdrowiem nie ma żartów:confused:

reklama
Ja tak jak Agulam nie karmie piersia a mimo to jem mało. Za mało, nadrabiam słodyczami bo dziennie zjadam 2 tabliczki czekolady albo 2 paczki ciastek. :sorry:tez mi dieta. O dziwo jak kp czulam sie do dupy, bardzo duzo schudlam i zrobilam morfo i wyniki idealne hemoglobina ponad 14. Ja czesto pomijam sniadanie, jem obiad kolo 15 i przed spaniem cos a w miedzy czasie slodycze wsuwam....

Limonka - a pokazesz linka do tych witamin z uk? Ja wiem, ze tabletki tabletkami, dieta dieta, ale poczytalabym o nich.

Kornela - ja jem sniadanie ok 5 potem nic, ok 12 cos na spacerze, obiad ok 17 i kolacje po 20... Tez podjadam slodkie

A tran kp mozna? Bo niektorzy bija piane, ze dziecko wit D przedawkuje

Makota to nie jest tak zle.... u mnie pierwsze jedzonko koło 15 (własnie zjadłąm obiad) i drugie koło 22 a w miedzy czasie slodycze, ale musze sie wziasc za siebie bo ja i tak nie moge przytyc. Zeby przytyc kilogram albo dwa to musze jesc mega duzo i conajmniej 6-7 razy dziennie.

apropo sniadanie o 5 ?????o tej godzinie to ja sie przekrecam na drugi bok:)))) zreszta
nigdy nie zjadlabym nic przed godzina 8,9. Nawet jak zjem suchy chleb to mnie zbiera tak rano na wymioty....

Dzien dobry!
Agulam, spelnienia marzen! :-*

Co do diety, staram sie jesc zdrowo, ale nie zawsze to wychodzi. Szczegolnie jak w poblizu mnie znajduja sie slodycze:-)

Tutaj sa takie tabletki dla kobiet w ciazy i od razu dla karmiacych. Przypomnialam sobie o nich, wiec zaczne je chyba brac:-/ wlosy wypadaja mi w mega ilosci:-/ gdyby nie to ze mam je grube i geste,byla bym juz lysa!

reklama
Do góry