reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Agulam najlepszego :-)

Noooo żeby nie było - ja też źle się odżywiam :-p a na dodatek apetyt ostatnio dopisuje :sorry:

A i wróciliśmy od lekarza. Mati standardowo zapalenie ucha. Dostaliśmy skierowanie do laryngologa. Natalce poza tym, że zęby idą nic nie jest. Ma spać na brzuchu - no ma, ale jak, jak ona od razu się przekręca :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cze kobietki:)

u nas ciężko o organizację, dlatego mało nas na BB.
Haust zdrówka dla Nati. Haust masz witaminę D w kroplach? podobno tylko na receptę od lekarza my mamy pakowaną w twist-off.
Kornela lekarz nie zasugerował badania na oznaczenie vit. D? u nas było podejrzenie krzywicy mieliśmy oznaczany poziom D i fasfatazę alkaliczną przy złym wchłanianiu jest podwyższona.
Tusia Twój synek jest niesamowity, przy nim K to kłoda:D

Makota gratki dla Adasia. Mam nadzieję, że już wkrótce wszystko się unormuję tak abyś mogła się cieszyć macierzyństwem. W kwestii wypadania włosów, u mnie wypadło około 2/3 szok, ścięłam włosy. Witaminy są np oznaczone jako dla kobiet w ciąży i matek karmiących. Ja mam femibion natal 2 plus zostały mi same witaminy bo w ciąży brałam dha i co drugi lub trzeci dzień kapsułkę z witaminami. Teraz przyjmuję jedną na 4 dni, przy hashimoto nie zaleca się jodu, sprawdziłam witaminy dostępne na rynku wszystkie są z jodem:(

Lilla mam nadzieję że u Zolki waga ruszyła do góry.

Dzisiaj rehabilitacja.

Graża tak, ja te kropelki mam od lekarza. Mieliśmy na początku w kapsułkach, ale Natalię bolał brzuch i w końcu przeszliśmy na kropelki.

Nie nic narazie nie sugerował. Sprobujemy tak jak on zalecil jak nie bedzie poprawy to zapytam jeszcze o to. Nie chce malego tak kluc bo po kazdym zastrzyku, pobieraniu krwi maly ma obrzek, zaczerwienienie i taka gule twarda pod skora. Raz w szpitalu jak mu sie wkuly to mial taka szrame ze sie przestraszyly, że zakazenie jakies.

Agulam wszystkiego najlepszego :*
W NL wit są w kroplach.
Zabrałam dziecko na spacer o 14 i od tamtej pory jest marudna. Kładziemy ja spać a ona w taki rzewny płacz jakbyśmy ja ze skóry obdzierali. Ja zaraz zaśne a ona na macie się bawi. Dobranoc

Das ma wit D w kropelkach. Juvit z pompka. Sa bez recepty.

Teraz wycisza sie po ataku terrorystycznym ;)

M oczywiscie w pracy

Kolejne ataki terrorystyczne i bezsenna noc wyprowadza mnie z rownowagi ;D

Czy tylko moje dziecko caly dzień jeczyyyy? No nie mogę. Spal 3 razy po 15 min i bawi sie a za chwile ryk. Mąż przyjechal a ja idę kupic kawałek jakiegoś ciasta bo musze zajrsc te stresy

Agulam sto lat i tobie Makota za wczoraj :)

Haust zdrówka!

U nas jak zmęczenie ją złapie to jest masakra. Także łącze się w bólu
Ja słodycze jem na potęgę. Tyle mam ze świat. Mogły by się skończyc ti by nie kusily

Ostatnia edycja:
Agulam wszystkiego co najlepsze!!!

Mi też włosy strasznie wypadają :( ja biorę Olimp Labs dla mam, są tanie i mają żurawinę. Suplementuje głównie z powodu nie jedzenia warzyw i owoców. Bo tak poza tym, no dobra i poza słodyczami, to chyba dobrze się odżywiam. Tylko z tymi warzywami się martwię, że Witek zobaczy, że mama nie je i też odmówi. . .

reklama
Kornela moje dziecko też jęczy pol dnia. Gdy zasnęłam ona zrezygnowała z zabawy na macie na rzecz wypicia wody psu z miski. Mąż z dołu przez nianię usłyszał podejrzane dźwięki i przyszedł. potem dalam pierś to zasnęła i razem do 20 pospalysmy. Teraz pije mleczko na noc i może mamy wieczor dla siebie :)

Do góry