reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

My też lubimy filmy oglądać, różne, raczej nie horrory
Jestem u rodziców, właśnie wygrzebalam reklamówke ubrań dla Oli po takiej innej Oli :-) takie bardziej do przedszkola, ale zawsze kilka sztuk do przodu. Znalazłam druty i szydelko, hehe

reklama
Dzień dobry :-) Chociaż ciemno na dworze, więc dla niektórych Dobry wieczór :-)

My filmy baaaardzo lubimy oglądać. Kiedyś nawet te fajniejsze nagrywaliśmy, teraz już nie. I tak jak GiB często coś ściągnę, a później przeczytam recenzję i już nie chce mi się oglądać ;-)

Ostatnie obejrzane i fajne to: Chłopiec w pasiastej piżamie, Eksperyment, Plan lotu, Polowanie na łowcę, Sex tape, Blended - fajne polecam :)

Doti mówisz rewelacja. To sobie zapodam dziś. M na ostatniej nocce to mogę ;)

Tusia niedziela leniwa. Chłopaki poszli do kościoła i do babci a my z Z się lenimy. Nawet prasować mi się nie chce ale pewnie wezmę się za to jak wrócą

Edit. Fargo to kryminał. Wolałabym coś lekkiego.

Ostatnia edycja:
Ja jestem maniakiem seriolowym, naprawde duzo ogladam.
-Gra o tron
-Pamietniki wampirów, Dracula, Czysta krew (lubię wątek wampirów)
-Pokojówki z Beverly Hills(to jest lekkie)
-Słodkie kłamstewska
-O mnie się nie martw
-Przyjaciólki
-Wikingowie
-Revenge
-Dynastia Tudorów
-Białe kołnierzyki
-Rodzina Borgiow
-The witches
-Dr House
-Spartakus
-The Originals

A właśnie może byście poleciły fajny serial??????

Ostatnia edycja:
Kornela ja jestem z serialami jestem do tyłu, ostatnio tylko Chirurgów oglądam. Mam takie okresy w życiu, że albo filmy albo książki. Teraz jestem na etapie książek.
A no i ostatnio dorwałam wszystkie sezony Jeziora marzeń - pamięta to ktoś? Serial mojej młodości:p

reklama
Jezioro marzeń - pamiętam :tak: Jakiś aktor tam nawet mi się podobał :-) Już wiem Charlie Todd - chłopak no tej Katie Holmes
I jeszcze był taki fajny serial kiedyś - rosewell coś tam coś tam :-p I felicity, ale kurcze to milion lat temu było :-D

Ostatnia edycja:
Do góry