reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
No no my nie mamy zębów,ale czekam z niecierpliwości na chociaż jeden.

Elifit a ogladalas Oszukana z Angelina Jolie? Bardzo mi się podobał, z dramatów oprócz tego to jeszcze Jeden dzień, Nostalgia aniola, Now is good,Zeszlej nocy.

Ostatnia edycja:
Dobry dzień :)
Ogłosiłam urlop, mężu gotuje obiad a ja w pizamie oglądam tv. A co raz się żyje.
Dziewczyny nie ma co oczekiwać ząbków, przyjdą w swoim czasie, a póki co cieszcie się spokojem;)

Tusiu Dzień dobry :D ja wcale nie wyczekuje zębów. Tylko tak mnie naszło bo miałam wrażenie że wszystkie o zębach piszecie.

prysznic wzięłam bez nasluchiwania czy dziecko płacze :D

Dzisiaj na obiad hamburgery z mężem zrobimy, a na deser banany z czekoladą... mniam mniam.

Wiktorowi sie baaaardzo basen podobał [emoji1] 2 godzinki wytrzymał, bylibyśmy dłużej, ale pora drzemki była i chciałam uniknąć awantury co sie w 100% udało [emoji1]
Jeszcze na basenie zmieniłam mu pieluchę na zwykłą, założyłam pajaca i poszliśmy do pokoju gdzie padł przy cycku jak pies Pluto. Jak dalej będzie taki grzeczny to ja tu zostaje do jego pierwszych urodzin [emoji41][emoji56][emoji41]

reklama
Do góry