reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jezioro marzen, pamietam:-) kiedys duzo tego ogladalam, teraz w ogole serialowa nie jestem,od czasu do czasu zerkne co tam u Mostowiakow slychac:-D :-D

A serio to kiedys wolalam czytac ksiazki niz ogladac tv, potem przy moim bylym nauczylam sie filmy ogladac.. A teraz to nie mam specjalnych upodoban.. Tzn mecz zawsze obejrze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Haust musieli by go kadrować inaczej. On ma te oczy jesuuuu.
Ale właśnie Christian to kawał chłopa wzrost postura.
Bomer już bardziej. Mnie jeszcze ten nowy Superman by pasował.
No ale zobaczymy. Jeszcze miesiąc ;)

Mnie w serialach zawsze się bruneci podobali.
Dr House się świetnie skończył :)

Moim zdaniem w zamyslach byl to czarny charakter,który pod wpływem nilosci do Eleny przechodzi metamorfozę. Zreszta wszystkie dobre rzeczy robi pod przykrywka złego,cwanego chłopca. Tak jak mówiłam dla niego obejrzałam te 6 sezonow:-)

Mi tez bruneci.:-) mamy podobny gust Elifit,Haust.
A oczy ma piękne to fakt:tak:

Ostatnia edycja:
Lilla wiesz nie dla wszystkich to taka odległa przeszłość. Jezioro marzeń skończyłam odświeżać jakiś miesiąc temu :p

Zagubionych też oglądałem. Lubię sobie zryć beret od czasu do czasu. O ile w ogóle w moim przypadku da się jeszcze bardziej.

Daś śpi :cool2:

- horrorów nie lubię. komedie są coraz mniej śmieszne, szczególnie te polskie... lubię filmy typu 2012, pojutrze, miasto ślepców, filmy o tsunami i innych kataklizmach :D adrenalina też była fajna:-D
Z

- z seriali lubiłam prison break. w nic więcej się nie wkręcałam

na hobbita bym poszła, ale Adaś nie wytrzyma tyle beze mnie :/

Adaś nie ma zębów. nie powiem, że jesteśmy bez zębów, bo ja zęby mam :-p

dziś baba prawie wjechała w wózek samochodem :( zwalniała, myśleliśmy, że nas puszcza, bo byliśmy na końcu przejścia a ona wjechała na próg (tego betonowego policjanta)... M postawił wózek pod kątem, idiotka stanęła, o*******iłam ją przez szybę, bo nie otworzyła okna ani nie wysiadła... no nic... odjechała... skręciliśmy w uliczkę w którą pojechałą. miała MITO, które akurat zaparkowała, bo pewnie jej się ciepło zrobiło,więc szybko rzuciła mi się w oczy. Podeszliśmy do niej i zapytałam grzecznie, czy ją po*******iło, na co ona: "dobrze, że się zatrzymałam" a M do niej: "no dobrze, bo wtedy byśmy tak nie rozmawiali" :eek: tak szczerze, to myślałam, że jej mordę o maskę rozbiję :wściekła/y:

no i tyle u mnie...

A my walczymy z Zolka bo zasnęłam z nia ok 17 i obudziła się o 19.30 gdzie normalnie już spać ja kładziemy. Leży w łóżeczku i gada ze smoczkiem oraz kręci się jak zegareczek.

Makota łeb by babie przy samej dupie urwała.

Haust, Tusia dla mnie to wy wszystkie takie młode że nie powinnyscie pamiętać Jeziora marzeń czy Felicity.
Ja też serialowa:
Chirurdzy
Prison break
Dr House
Desperate housewives
Pamiętniki wampirów
Flash
Arrow
Dwóch i pół
Secret circle
Mentalista
Once upon a time
W garniturach
Gra o tron
Walking dead
Z poskich seriali to:
O mnie się nie martw
Prawo Agaty
Lekarze

reklama
Makota chyba by mi serce stanęło! Ale Wam strachu napędziło to babsko.

Lilla dzięki :-) Ale przypominam, że jestem od Ciebie chyba ze 4 lata starsza :-D

Do góry