reklama
Lilla My
Fanka BB :)
Zolka przyzwyczajona zasypiać kolo 20 ale jak późno drzemkę ma to 21-21.30 idzie spac.
Brzuszki też ćwiczę ale ze względu na bóle krzyża. mam nadzieje kaloryfer zrobi się przy okazji
Mika super ze tak ładnie zjechałas z wagi
Pola zdrowia. Cieszę się żeś wróciła do nas. u nas tez noce nie przespane. czuje się tragicznie. jest gorzej niż za noworodka.
o lodówkach nic sie nie wypowiem.
Pola, Graza niech problemy cyckow się już wam skończą & &
Doti na Litwę? wow. Pewnie nie będziesz taj często na bb
Mleko. kupiłam 2 ale my juz ponad 7 miesiecy mamy.
Leżę i się masuje. Zaraz brzuszki bede robić,
Elifit nie chce z dzieckiem spać bo się boje: ze. je. ktos przygniecie/zablokuje dostęp powietrza (ja mąż pies) lub ze spadnie z łóżka (niestety).
DOCZYTALAM
Brzuszki też ćwiczę ale ze względu na bóle krzyża. mam nadzieje kaloryfer zrobi się przy okazji
Mika super ze tak ładnie zjechałas z wagi
Pola zdrowia. Cieszę się żeś wróciła do nas. u nas tez noce nie przespane. czuje się tragicznie. jest gorzej niż za noworodka.
o lodówkach nic sie nie wypowiem.
Pola, Graza niech problemy cyckow się już wam skończą & &
Doti na Litwę? wow. Pewnie nie będziesz taj często na bb
Mleko. kupiłam 2 ale my juz ponad 7 miesiecy mamy.
Leżę i się masuje. Zaraz brzuszki bede robić,
Elifit nie chce z dzieckiem spać bo się boje: ze. je. ktos przygniecie/zablokuje dostęp powietrza (ja mąż pies) lub ze spadnie z łóżka (niestety).
DOCZYTALAM
makota89
Lilla - tez nie lubie spac z M i Adasiem. Dzis tulilam go chyba z godzine. Zasnal, wiec przelozylam go do lozeczka
Ja mam kupione mleko bebilon 2 w saszetkach. do kaszek daja 2 wiec w razie W dam 2. 1 Das wypil ze 3 razy. Max 40 ml wiec ja nie mieszalam.
Das do kapieli idzie o 19. Bawi sie, je, jeczy, zasypis przy mnie lub na rekach. Ze smokiem, spiewem lub suszarka
Ja mam kupione mleko bebilon 2 w saszetkach. do kaszek daja 2 wiec w razie W dam 2. 1 Das wypil ze 3 razy. Max 40 ml wiec ja nie mieszalam.
Das do kapieli idzie o 19. Bawi sie, je, jeczy, zasypis przy mnie lub na rekach. Ze smokiem, spiewem lub suszarka
kornela123
Bartek tez miał ladna drzemke teraz. Spal 2 godz i 10 min.
Haust tzn ze np na 210 ml wody mam dac 6 miarek nan ha 1 i jedna miarkę nan 2? Ja myślałam ze jak daje 4 razy mm to mam dac 3 razy mm nan ha 1 a jedno karmienie nan 2.
Co do smoka to jutro kupie ale dam za jakies 2 tyg zawsze tak troszkę opozniam
Haust tzn ze np na 210 ml wody mam dac 6 miarek nan ha 1 i jedna miarkę nan 2? Ja myślałam ze jak daje 4 razy mm to mam dac 3 razy mm nan ha 1 a jedno karmienie nan 2.
Co do smoka to jutro kupie ale dam za jakies 2 tyg zawsze tak troszkę opozniam
Tusiaczek2402
Moderatorka
Kornela my zaczynaliśmy zmieniać jakiś tydzień po skończeniu 6 miesięcy. Mogliśmy wcześniej, ale miałam tyle zapasu jedynki. Pediatra nie kazała mi mieszać dwóch rodzajów mleka w obrębie jednego karmienia, tylko od razu zastąpić cały posiłek. Czyli pierwszego dnia jedna butelka nowego mleka, drugiego dwie i tak, aż do całkowitej zmiany.
kornela123
Tusiaczku mi tez się tak właśnie wydawalo ze nie mieszac tylko jedno karmienie 2, potem 2,3 i aż zastapie wszystko w ciagu dnia. Dzieki dziewczyny.....
reklama
limonka8721
Hej jula drzemie
Pola współczuję, obyś szybko wrócila bez bóli żadnych
Haust to ladne drzemki ma niunia.
Doti zazdroszczw wyjazdu
Kornela ja też robiłam jak tusia. Zastępowałam jedno karmienie nowym mlekiem.
Lilla ja znowu nie chciałam spać z Julą bo bałam się , że się przywyczai. Ale to było już dawno na szczęscie teraz tylko czasem w dzień spi ze mną, ale ja wtedy bardzo czujnie spię o ile w ogole.
Dzisiaj Jula wstała z tatą i ponoć od samego rana grzeczna Oby tak zostało na resztę dnia Może niepotrzebie napisałam, ale może klątwa nas ominie Mąż zaraz do pracy więc zostajemy same. Pogoda niby ładna się wydaje bo słoneczko świeci ale pizga wiatrem strasznie. Zapakuję julę w chustę i do skepu tylko szybko skoczymy a mam 5 min więc nie powinna zmarznąć
Milego dnia
Pola współczuję, obyś szybko wrócila bez bóli żadnych
Haust to ladne drzemki ma niunia.
Doti zazdroszczw wyjazdu
Kornela ja też robiłam jak tusia. Zastępowałam jedno karmienie nowym mlekiem.
Lilla ja znowu nie chciałam spać z Julą bo bałam się , że się przywyczai. Ale to było już dawno na szczęscie teraz tylko czasem w dzień spi ze mną, ale ja wtedy bardzo czujnie spię o ile w ogole.
Dzisiaj Jula wstała z tatą i ponoć od samego rana grzeczna Oby tak zostało na resztę dnia Może niepotrzebie napisałam, ale może klątwa nas ominie Mąż zaraz do pracy więc zostajemy same. Pogoda niby ładna się wydaje bo słoneczko świeci ale pizga wiatrem strasznie. Zapakuję julę w chustę i do skepu tylko szybko skoczymy a mam 5 min więc nie powinna zmarznąć
Milego dnia