reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny Bartek ma po szczepieniu taka twarda gule pod skora na rączce smaruje to altacetem ale tak piszczy jak mu dotknę. Ile razy dziennie mogę to smarować?
Dzisiaj kończymy 6 miesięcy ale więcej w wątku dla chwalipiet jak znajdę dluzsza chwile;-)

Dzień dobry

Doti pochwal się gdzie jedziecie.

Kornela łyżeczka sody na szkl wody i okladaj

Pola :(

Lilla w nocy to nie męcz sie tyle,od razu kładź do siebie. Bo nocne noszenie na rękach ci na zdrowie nie wyjdzie.

Makota jak okna nie masz otwartego to raczej nic mu się nie stanie.

Ja właśnie jestem w przychodni. Robię rtg zatok i zahaczam o dentyste. Muszę też przepisać ortopede Z bo chory nie przyjmuje już drugi tydzień

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Pola witaj i współczuje zastoju - oby szybko minął :blink:

Doti już ferie??? Gdzie jedziecie? :-) Aaaaa już doczytałam - fajnie macie :-)

U nas drzemki są już tylko 2, ale za to długie - ranna ok 1,5godz., a popołudniowa 2-2,5godz.

Dziś dałam N. na śniadanie kleik kukurydziany z jabłkiem. Kurde kleik z 200ml mleka to ona pewnie jak będzie miec rok to zje ;-)

Hej

Nadrobilam ale sporo informacji do przyswojenia;))

Graza Angelika mój mąż też ma focha żeby necie siedzę,kit mu w ucho;)

Makota ja szczepieniu 6w1,na ten moment tylko szczepionkę z 6 tyg mamy

Pola współczuję,oby szybko przeszło

Sokoja podziwiam za ćwiczenia:)

A któraś pytała o zasypianie,aaa chyba Undomiel,u nas od początku tak było ze między 19 a 20 idziemy do łazienki,kapanko,potem butla, odkładam do łóżeczka,pieluszka, smoczek,czasami wiatraczek włączę i Hania zasypia.jak coś robię w sypialni to mrucze kołysanki.ciesze się ze tak nam się udało bo mam jeszcze czas dla starszakow:)

Zabawy podobne jak u Was ale nie dorównać wyglądam Oli i Wiktorka:)Hania jest w nich zapatrzona:))))

Co do drzemek, niestety nie są uregulowane,teraz śpi bo jestem z nią na spacerku,tzn stoimy na słoneczku a mama na bb:)jest dzień ze śpi pół h, a jest dzień ze wcale:mad:

Aaa jeszcze temat kolędy był,u nas daliśmy 50 na kościół i 50 dla księdza,co kraj to obyczaj....

Aaa Makota jeszcze zmienisz zdanie kiedyś;)mój Wiki chce być ministrantem:-D i co mam na to poradzić,nie zabrania dziecku...

Na razie tyle, zmykam do domku bo od 10 tej spaceruje:)

Doti dwie raczki i jedna nozka...
Mam lenia,nic mi się nie chce.... Musze pójść po smoczki jutro te od 6 miesięcy....
A dziewczyny Wy odrazu po skończeniu 6 miesięcy przeszlyacie na mleko 2? Bo nie wiem czy dziwią juz mu podawac nan 2?

reklama
Doti dwie raczki i jedna nozka...
Mam lenia,nic mi się nie chce.... Musze pójść po smoczki jutro te od 6 miesięcy....
A dziewczyny Wy odrazu po skończeniu 6 miesięcy przeszlyacie na mleko 2? Bo nie wiem czy dziwią juz mu podawac nan 2?

Do góry