reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jestem. W piżamie łażę.
Chciałabym się zebrać ale moje dziecię jak nigdy się drze :-)
Może uda mi się wyskoczyć do ciucha na szoping? Chce mi się i nie chce, 2 w 1.
Ciekawy ze mnie przypadek dziś :-)

Tusiu - mnóstwo kilo to minimum 50... I to nie że tylko po ciąży. Ona po prostu tak przytyła. Teraz wygląda pięknie. Myślę że tu też duża zasługa jej męża. Ona to.dopiero ciekawy przypadek kliniczny :-D i tu chodzi mi o jej charakterek. Ale nie będę obgadywać :-D :-D :-D

Elifit - na imprezę jestem chętna jakby co. Nie zostawię cię, obiecuję :-D hm a ja też tam byłam? Ciekawa jestem jak sobie mnie wyobraziłaś ???

Lilla??? Z psami??? Liczba mnoga, ja chyba coś przegapiłam... Hę?

reklama
Nieprzytomna jestem całkiem po tej nocy. Mały śpi a ja na 14 idę na day spa ( ten co dostałam w prezencie na urodziny ), cos czuję że z tego day spa będzie 2 godzinna drzemka i tyle z tego będę wiedzieć :)

Mały był ewidentnie głodny w nocy bo zjadł cyca i spał dalej. Ale kurde cóż mu się odwidziało nagle po pół roku, że on o 1 w nocy jeść chce?
Mam nadzieję, ze to wypadek przy pracy. Dzisiaj dostanie więcej obiadku i deserku za dnia i zobaczymy czy się pobudka powtórzy.

A może tak jak pisze Michalina - weltschmerz ( godosz po noszymu? ;> )

Heh to zapraszam.
Tak tak zostawiłyście mnie i to dla takiej co się na bb nie udziela. Więc nie obrażam się na żadną z was ;)
Katka byłaś bo czarne kudełki były. Bardzo dobrze pamiętam biegającą Olę Małgorzatki heh ;)
Ale już powoli szczegóły zapominam. Trzeba by od razu po przebudzeniu zapisać.

Haust zapomni. :) Czytałam gdzieś że dzieci w tym wieku mają pamięć na kilka dni więc w snach może im się przypominać.

Katka też niedawno wyszłam z piżam.

Aru ma stan podgoraczkowy. Oby się nic nie wykluło.

Tusia pije z tobą kawę. Jak swoją lubisz? Bo ja mleka dużo i łyżeczka cukru. Mieszam ze zbożową bo lubię :)

Limonka duża wanna jest fajna. Ja czasem wrzucam razem dzieciaki.

Lilla mąż ma za dużo ciuchów? Ciebie bym o to podejrzewała boś kobitka :D

Witam
Noc hmmm szkoda gadać... O 2 Ola się popłakała i musiałam siedzieć, aż usnie, a potem do rana jeszcze dwa razy, coś się śniło chyba...Oczywiście jak przysypialam, to Zuzia na jedzenie się budziła...na szczęście trochę przysnelam, jak mąż Ole do przedszkola doprowadził...
Michalina ja miałam dziś jechać do smyka, ale z wyżej wymienionych powodów pojadę w piątek, jak będę wyspana. Zuzia nosi smykowe 74 doły, a góry po woli na 80 Przechodzimy... Wyjęłam jej właśnie po Oli bodziaki na 80 i są dobre.
Tusiaczku ja też kawę chcę!

Katka czy to o Dominikę Gwit chodzi? Sorry, że tak z nazwiska, ale ostatnio był gdzieś o niej program, że też koło 50kg schudła :tak:

KasiaSierpień moja Natka też miała takie jazdy z tą pobudką w nocy, chociaż dla niektórych karmienie o 4 to już ranne karmienie ;-) Ząb wyszedł i jest lepiej :-)

Elifit piję taką samą, ale bez zbożowej, tylko rozpuszczalna. Takie info gdybym przypadkiem się na kawkę wprosiła ;-) I wiem, wiem, że zapomni. Mnie bardziej chodziło, że ona płakała, a nie wrzeszczała jak to ma w zwyczaju ;-)

Elifit ja tylko białą sypaną pijam, plus łyżeczka cukru, dogadamy się;) ale pod gości przewidujemy też inne opcje:)
Zapraszam wszystkich :)
Mieszkam praktycznie w samym centrum Polski także teoretycznie macie do mnie wszystkie blisko ;)

Haust nie, to nie ona. Wiem o tej co piszesz bo ona dziennikarką i aktorką jest. A ta moja koleżanka to zupełnie inna osoba. Różnica ogromna. Zdjęcia od jakiegoś czasu wrzuca selfi-sucz :-D w sumie to ma się czym pochwalić co nie?

Hej
To ja też się wpraszam do elifit na imprezę i tusi na kawkę:)

U nas tez nocka kiepska,w rezultacie z nami spala do 2.zapadalam czopek bo już nie wiedziałam o co chodzi:(

Zdrówka dla chorowitkow :-)

Tusia polecam ambiition:)

Przyjechałam z Hania na kawkę do rodziców,mała przysnela:)

Miłego dnia:)

hej dziewczyny my tez dzisiaj na szczepienie gonimy więc trzymajcie kciuki.....
Poza tym dzisiaj chodzi tez ksiadz po koledzie .....potem Was doczytam a apropo ile dajecie jak przychodzi po koledzie??????

reklama
Katka selfi-sucz określenie dooooobre :-D:-D:-D No ale fakt - jest się czym pochwalić :tak: Kurde to mi kolejny raz uświadomiło, że muszę się brzucha pozbyć :sorry2:

Do góry