reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Wiam was przejzalam inne watki w koncu :)
Bardzo mi ciezko wbic sie do was z racji ze pracuje I obowiazki domowe a poza tym fasolka czesto mnie do snu namawia I sil brak :(

Przeziebienie mnie dopadlo I normalnie masakra ; (

Szmaragd bedzie dobrze zobaczysz !! Lepiej byc samej I szczesliwa niz z jakims dupkiem (sorki)

Dziewczyny zakupy swiateczne juz zrobione?? Mam na myslu prezenty??
Ja jeszcze nie dla wszystkich niestety ehh

reklama
bardziej mam właśnie problem z pomysłami.. i odkąd jestem w ciąży strasznie mnie męczą zakupy..nawet jak pójdę do jakiegoś nie dużego marketu po jakąś spożywkę... i jeszcze te zapachy, perfumy, eh :)

na szczęście brakuje mi już tylko prezentu dla teścia, a cała reszta czeka na zapakowanie. W następną sobotę wieczorkiem zamierzam wszystko ładnie zapakować, na stryszek i niech czekają. Ze względu na ciążę rozplanowałam sobie codziennie jakieś przedświąteczne porządki i przygotowania. Normalnie to w tydzień wszystko ogarniałam. Teraz trzeba mi az miesiąca :szok:

Sokoja no ja tez na zwolnionych obrotach :)

A choinke kiedy ubieracie?? U mnie juz sasiedzi maja I w oknach juz swiatecznie..ja mysle w polowie tyg ubiore :)
Lusia sto lat :)

Czesc dziewczynki:-D i oczywiscie witam nowe mamusie :-D Skoro mowa o dinozaurach hehe to ja 34 lata;-) ale smieje sie bo wogole sie na tyle nie czuje :-) Szmaragd nie przejmuj sie tylko skonczony idiota tak robi :tak: bedzie dobrze kochana zobaczysz. Ja ostatnio strasznie sie czuje normalnie wypompowana i jak na wielkim kacu:szok: i znow zaczyna mnie bolec podbrzusze jak na poczatku ciazy, ech Wy tez tak macie????

reklama
Czesc dziewczynki:-D i oczywiscie witam nowe mamusie :-D Skoro mowa o dinozaurach hehe to ja 34 lata;-) ale smieje sie bo wogole sie na tyle nie czuje :-) Szmaragd nie przejmuj sie tylko skonczony idiota tak robi :tak: bedzie dobrze kochana zobaczysz. Ja ostatnio strasznie sie czuje normalnie wypompowana i jak na wielkim kacu:szok: i znow zaczyna mnie bolec podbrzusze jak na poczatku ciazy, ech Wy tez tak macie????
Ja jestem przeziebiona I dzis jak mnie katar dopadl I kichalam to az miesnie brzucha mnie zabolaly bardzo

Do góry