reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Wiam was przejzalam inne watki w koncu :)
Bardzo mi ciezko wbic sie do was z racji ze pracuje I obowiazki domowe a poza tym fasolka czesto mnie do snu namawia I sil brak :(

Przeziebienie mnie dopadlo I normalnie masakra ; (

Szmaragd bedzie dobrze zobaczysz !! Lepiej byc samej I szczesliwa niz z jakims dupkiem (sorki)

Dziewczyny zakupy swiateczne juz zrobione?? Mam na myslu prezenty??
Ja jeszcze nie dla wszystkich niestety ehh

reklama
bardziej mam właśnie problem z pomysłami.. i odkąd jestem w ciąży strasznie mnie męczą zakupy..nawet jak pójdę do jakiegoś nie dużego marketu po jakąś spożywkę... i jeszcze te zapachy, perfumy, eh :)

na szczęście brakuje mi już tylko prezentu dla teścia, a cała reszta czeka na zapakowanie. W następną sobotę wieczorkiem zamierzam wszystko ładnie zapakować, na stryszek i niech czekają. Ze względu na ciążę rozplanowałam sobie codziennie jakieś przedświąteczne porządki i przygotowania. Normalnie to w tydzień wszystko ogarniałam. Teraz trzeba mi az miesiąca :szok:

Sokoja no ja tez na zwolnionych obrotach :)

A choinke kiedy ubieracie?? U mnie juz sasiedzi maja I w oknach juz swiatecznie..ja mysle w polowie tyg ubiore :)
Lusia sto lat :)

Czesc dziewczynki:-D i oczywiscie witam nowe mamusie :-D Skoro mowa o dinozaurach hehe to ja 34 lata;-) ale smieje sie bo wogole sie na tyle nie czuje :-) Szmaragd nie przejmuj sie tylko skonczony idiota tak robi :tak: bedzie dobrze kochana zobaczysz. Ja ostatnio strasznie sie czuje normalnie wypompowana i jak na wielkim kacu:szok: i znow zaczyna mnie bolec podbrzusze jak na poczatku ciazy, ech Wy tez tak macie????

reklama
Czesc dziewczynki:-D i oczywiscie witam nowe mamusie :-D Skoro mowa o dinozaurach hehe to ja 34 lata;-) ale smieje sie bo wogole sie na tyle nie czuje :-) Szmaragd nie przejmuj sie tylko skonczony idiota tak robi :tak: bedzie dobrze kochana zobaczysz. Ja ostatnio strasznie sie czuje normalnie wypompowana i jak na wielkim kacu:szok: i znow zaczyna mnie bolec podbrzusze jak na poczatku ciazy, ech Wy tez tak macie????
Ja jestem przeziebiona I dzis jak mnie katar dopadl I kichalam to az miesnie brzucha mnie zabolaly bardzo

Do góry