Hej nie było mnie chwile, niby doczytalam ale niewiele pamiętam.:/
Makota nawet jeśli będzie zabieg to na pewno Adaś dzielnie zniesie a ty wiadomo ze siezamartwiasz tak to juz znaki mamami będzie
Floriana ty tez się nie martw skonsultujesz z drugim lekarzem i na pewno zrobicie wszystko co najlepsze dla waszego skarba. A okulary juz nie są takie straszne jak kiedyś.
Lilla zapros męża do garow
tylko niech znajdzie składniki z najwyższej polki
Gib dzięki za cwiczenia , ja zaczne ćwiczyć bo mój len nie chce robić nic i juz się zaczynam martwić. Cały czas czekam na list z wizyta u fizjo a tu dupa:/
Terroryzowanym mamusiom życzę spokoju i uśmiechu mimo wszystko
Lilla ja tez uwielbiam jak julcia się we mnie wtula
Mika wspolczuje tych przebojów z niania.
Katka jak wigilia??
Pewnie wszystkim nie odpisalam.
U nas pracowite dni trochę sprzątania, prania prasowania. Choinka ubrana gotować nie gotuje prawie nic bo paczka z zarelkiem będzie w sobotę
Julka dalej maruda, dzisiaj posadzilam ja w krzeselku w pozycji siedzącej zaczepilam blat, położyła zabawki i dziecko miało taka radoche, ze nawet się w końcu odzywać zaczęła bo wczesniej to tylko jeczenie. Dzisiaj znowu weszłam z jula do wanny, super jej się podobało potem mleko i padła w sekundę.
Poza tym nic ciekawego, tak jak pisalam martwie się trochę o ruchliwość julki no ale zobaczymy spróbuje ja trochę po stymulować .
Spokojnej nocki