reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Ja rez kocham Griswoldow:-) Kevina i opowieść wigilijna.

Haust to dynie pewnie lubi:-Dheh powodzenia w dalszych zmaganiach.

My na wugilie do teściów, Boże Narodzenie unas a drugi dzień świąt do siostry.

reklama
Małgorzatkar, dostałaś pw?

My dziś też po występach tanecznych, głupia matka nie sprawdziła baterii w aparacie i film musimy od znajomych skopiować :wściekła/y:

Stresujecie mnie tymi porządkami, może się jutro jednak za coś wezmę :zawstydzona/y:

Przede wszystkim mega pranie muszę zrobić bo w piątek pakowanie na cały tydzień mnie czeka.
Już sobie wyobrażam 4 dzieci w domu przez kilka dni, chyba stopery do uszu kupię ;-)

Floriana Sylwester to biała sala. Od 3 lat nigdzie nie byłam :(

Lilla My wytłumacz m że warzywa z marketu są gorszej jakości nieraz niż w słoiczkach.

Mika u mnie pralka co dzień chodzi. I suszarka wiecznie rozłożona.

Dobranoc

Mika przylacz sie do mnie- ja jakoa specjalnie nie sprzatam :p
Mojemu malemu leniuchowi czasami nawet na brzuch sie nie chce przewrocic, ale jak sie do niego tylem odwroce to gumka w getrach bedzie mi strzelal luv zaczepial reka abum sie odwrocila no...

Mika dostałam, tylko zapomniałam odpisać...

Ola tak się zestresowała przedstawieniem, że temperatury dostała 38,2, nie mogła sobie miejsca znaleźć, a teraz gada przez sen...

u mnie pralka też codziennie, suszarka wkomponowała się w wystrój mieszkania...ehhh

Witam się nocnie. Zolek ma druga pobudke. pierwsza była po 22 zaraz po tym jak ściągnęłam mleko (140ml)na jutro do kaszki. Widać wtedy chyba samym ciumkaniem się najadla.
Kornela oby teraz Bartek spał juz do rana. Elifit a Zuzia juz nie budziła się z płaczem.

reklama
Do góry