reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Limonka też bym powiedziała daj jej poleżeć nawet jeśli się trochę podenerwuje. Zabawiaj ją zabaweczkami piszczałkami. Jeszcze niedawno Zuza na łokciach się podpierała a teraz dźwiga całą klatkę.

Kornela najlepszego dla Bartusia i zdrówka. Inhaluj go, i wyjdź na mrozik będzie mu się lepiej oddychać o ile oczywiście bez gorączki.

Ja na basen pójdę dopiero wiosną. My mamy nie przystosowany do niemowląt.

Undomiel u nas zawsze do 9 trwa noc ale za to do 2 wybudzanie.

Kum kciuki za szczepienie &&&

Mika pochwal się potem spódniczką.

GiB mój też czasem urzęduje w kuchni a wtedy jaki paw heh ;)

Bellina fajnie kręgle. Ja na imprezę firmową nie zaproszona sle w tamtym roku byłam a u nas co dwa lata prezes zmienia skład.
Katka a czemu cie telepie? To się odpisz :)

Tusiaczek zdrówka. Jaka zima chyba nie-zima. Jak nie będzie mrozów a ponoć Amerykanie odwołali zimę to dopiero chorowanie się zacznie :/

Makota wyspana noc to taka rzadkość że aż nie chce się wierzyć :p

Ja w kuchni umiem działać bo właśnie często my gotowaliśmy ale jeszcze często pytam jak co się robi.

reklama
Nie mam inhalatora jeszcze. Bylam rano w aptece i na jutro będzie. A jaki wy polecacie dla maluszkow? Ja się na tym nie znam wiec darmaceutka cos wybrala

Najpopularniejsze to Philips respitronics bodajże.

Jak mam Soho Midi Neb.
Najważniejszy jest nebulizer który ma rozpylać na jak najmniejsze kropelki co by do oskrzelików dotarły.

Ja napisałam długiego posta w południe i mi go zjadła i się wkurzyłam i poszłam sobie...

Byliśmy na szczepieniu, Zuzia waży 7025, w 6 tyg przybrała 620, lekarka powiedziała, że niedużo, ale waga jak na wiek dobra i wygląd tez dobry, wiec wszystko ok :-)
Zuzia przestała pół dnia, teraz czerwone ślady się zrobiły po wkluciach

Kornela ja mam Microlife.
Mój mały też ma katar. Kilka razy dziennie woda morska do noska, odciaganie, nasivin ze 3 razy dziennie. No i wysokie ułożenie zwłaszcza do snu.
Mój synek z racji ulewania miał podniesione nogi łóżeczka, a teraz dostał nawet poduszkę, bo też by chyba nie spal.
No i wietrzenie mieszkania, nawilżanie powietrza. To chyba wszystko co można zrobić.

Limonka, bogate posiłki Twoja córeczka dostaje :tak:

Elifit, pokażę o ile będzie co pokazywać.

Ja jadę na święta do rodziców już w sobotę więc nawet choinki nie ubieramy. Gotowanie dopiero z mamą.

No i w grupie mojego dziecka w przedszkolu jest świnka. Dziś dziecko się rozchorowało

Ostatnia edycja:
reklama
też mam philipsa.
Własnie mnie Mika uświadomiłaś, że z przedszkola pewnie mój Starszak przytarga nie tylko kaszel i katar!!! Najgorsze jest to, że JA na nic w dzieciństwie oprócz świnki nie chorowałam.... :no:

Do góry