elifit
Moderatorka
Limonka też bym powiedziała daj jej poleżeć nawet jeśli się trochę podenerwuje. Zabawiaj ją zabaweczkami piszczałkami. Jeszcze niedawno Zuza na łokciach się podpierała a teraz dźwiga całą klatkę.
Kornela najlepszego dla Bartusia i zdrówka. Inhaluj go, i wyjdź na mrozik będzie mu się lepiej oddychać o ile oczywiście bez gorączki.
Ja na basen pójdę dopiero wiosną. My mamy nie przystosowany do niemowląt.
Undomiel u nas zawsze do 9 trwa noc ale za to do 2 wybudzanie.
Kum kciuki za szczepienie &&&
Mika pochwal się potem spódniczką.
GiB mój też czasem urzęduje w kuchni a wtedy jaki paw heh
Bellina fajnie kręgle. Ja na imprezę firmową nie zaproszona sle w tamtym roku byłam a u nas co dwa lata prezes zmienia skład.
Katka a czemu cie telepie? To się odpisz
Tusiaczek zdrówka. Jaka zima chyba nie-zima. Jak nie będzie mrozów a ponoć Amerykanie odwołali zimę to dopiero chorowanie się zacznie :/
Makota wyspana noc to taka rzadkość że aż nie chce się wierzyć
Ja w kuchni umiem działać bo właśnie często my gotowaliśmy ale jeszcze często pytam jak co się robi.
Kornela najlepszego dla Bartusia i zdrówka. Inhaluj go, i wyjdź na mrozik będzie mu się lepiej oddychać o ile oczywiście bez gorączki.
Ja na basen pójdę dopiero wiosną. My mamy nie przystosowany do niemowląt.
Undomiel u nas zawsze do 9 trwa noc ale za to do 2 wybudzanie.
Kum kciuki za szczepienie &&&
Mika pochwal się potem spódniczką.
GiB mój też czasem urzęduje w kuchni a wtedy jaki paw heh
Bellina fajnie kręgle. Ja na imprezę firmową nie zaproszona sle w tamtym roku byłam a u nas co dwa lata prezes zmienia skład.
Katka a czemu cie telepie? To się odpisz
Tusiaczek zdrówka. Jaka zima chyba nie-zima. Jak nie będzie mrozów a ponoć Amerykanie odwołali zimę to dopiero chorowanie się zacznie :/
Makota wyspana noc to taka rzadkość że aż nie chce się wierzyć
Ja w kuchni umiem działać bo właśnie często my gotowaliśmy ale jeszcze często pytam jak co się robi.