reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dobry wieczór paniom :-)
Nie odzywałam się bo miałam ostatnio ciężkie chwile i nawet mi się nie chce o tym wszystkim pisać.
Grudzień jest - miałam w tym miesiącu rodzić :-D :-D ma są kra jak sobie pomyślę ile nerwów mnie kosztowało czekanie na Oliwię....

Haust - zazdroszczę szopingu, ja ostatnio tylko pożywkę czyli nuuuda. Uwielbiam sukienki :-)

Graża - ja strasznie cierpiałam karmiąc moją starszą córkę. Zero jakiejś sensownej pomocy...

Kornela - ale super :-) już się swojej choinki doczekać nie mogę. Przydałyby się jakieś światełka na dom. Chyba gdzieś mam w piwnicy, muszę powyciągać.

Lilla - dobre wytłumaczenie na zachowanie dziecka przy mężu :-D może faktycznie coś w tym jest ;-)

Undomil - ja też gotowałam bo mi jedzonko (obiadki) ze słoiczków śmierdzą :-(

Limonka - gratuluję ząbka :-)

Michalina - to fajne gdy dziecko chce do mamusi . Nic złego w tym nie widzę. Choć pewnie jesteś tym zmęczona? Przepraszam nie pamiętam czy ty kp czy mm??

Mika - zdrówka dla ciebie i dzieciaczków! Ja ostatnio limit wizyt u lekarzy wyczerpałam nawet na przyszły rok ;-) a tu jeszcze przede mną maraton. Na szczęście że zdrowym dzieckiem ale muszę sprawdzić serduszko starszej i do alergologa na kontrolę. Brrr

reklama
Katka współczuję przygód i życzę pozytywnego rozwiązania.

Kornela super choinka

Graza super ze znalazłaś babkę od piersi która ci pomaga.

Mąż dzisiaj lulał Zole przed karmieniem aby się wyciszyla. Pomogło. Juz śpi. Muszę ją tylko do łóżeczka odłożyć. Dobranoc

Kornela ładnie się błyszczy choineczka :)
A czemu wyciągnęłaś szczebelki? Ja to zrobiłam dopiero jak zaczął chodzić.

Graza bo na siebie nigdy się nie ma czasu ani pieniędzy ;)

Limonka gratuluje zęba :)

Lilla mój m dziś został z dziećmi i nie omieszkał mi oznajmić jak to sobie dobrze radził a ja narzekam. Ehh nawet jakby widział to by nie zrozumiał.

Graza Biust masz niesymetryczny czy skrzywiony kręgosłup? Ja też mam lewą mniejszą i z nią zastoje.
Cieszę się że trafiłaś na konpetentną babkę :)

Haust zdrówka na oczka.
Dobry szoping nie jest zły :)

Lilla ja czytam że życzysz Katce rozwiązania i od razu myślę o ciąży :p coś mi na oczy rzuciło ;)

Dziewczyny które karmią piersią...... Dostałyście już okres?????? Czy podczas okresu jakoś zmienia się laktacja??? Ktoś coś wie???
Jeszcze nie mam okresu ale coś czuję że to już niedługo bo mnie brzuch boli. Mąż się śmieje że macica się stawia do porodu :-D :-D :-D

Elifit ja tak samo pomyślałam odnośnie postu Lilli :-D

Elifit wyciagnelam zeby sobie pelzal do mnie jak sie bawimy bo on nie spi wcale w lozeczku. W dzien spi w wozku a w nocy ze mna na lozku:-)

reklama
Haust zazdroszczę szopingu. Zdrówka dla Natalki kropelki pomogą.

Elifit mam skoliozę, jedno biodro wyżej drugie niżej, delikatny przykurcz mięśni wzdłuż kręgosłupa,jak to mówi moja mama: wychodzi noszenie torby w średniej zamiast plecaka. Trzeba było posłuchać a człowiek był młody i głupi:(

Katka ja nadal bez @

Umilacz! Tekst mojego Mż który wyjeżdża na szkolenie i jest w trakcie pakowania "ja nie ma się w co ubrać" myślałam że mi K z rąk wypadnie. zazdroszczę mu bo to takie szkolenie więcej zwiedzania i integracji, w ogóle na początku to się obraziłam że mnie zostawia tak ze wszystkim marzę żeby się wyspać a nie ładować o 2 w nocy tłuczkiem do mięsa po kapuście. :eek:

mykam spać bo o 24 pobudka:( dobranoc sppokojnej nocki

Do góry