reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Haha a u nas juz pobudka. malutki zasnal o 21.30 jak wczoraj i wlasnie wstal z wielkim wrzaskiem wiec pewnie znow do 2 tance:) teraz tata buja a ja szukam dla malutkiego koszulki na swieta, ogrodniczki juz zamowilam.

reklama
Ja się dopiero kładę spać. Malutek śpi od godziny. Znów zasnął przy muzyce, ze smokiem. Może kiedyś się uda wyeliminować smoka.

Ja też dopiero się kładę spać :-)

Zapomnialam wam napisać że mamy już 4 miesiące :-D

Pola u mnie też smoczek króluje. Nawet się tym nie przejmuję na razie. Będę się martwić później.

Lilla mój na szczęście ostatnio nie chrapie :p

Kornela to u was dziś impreza na całego ;-)

Graza, Doti, Pola - no to czekamy razem na okres ;-) nie to że tęsknię za tym. O nie! Ale w sumie lepiej go mieć niż nie mieć ;-)

Witam nocnie :)
U niektórych pierwsze pobudki a ja jeszcze nie zasnelam :d tłumacze to tym ze u mnie godzina wczesniej :)

Katka fajnie ze wrocilas :) gratuluje 4 miesięcy :) ja pierwszego okresu dostalam 4 miesiące po porodzie ale jakoś dwa tyg wczesniej zeczelam mieszane karmienie wiec może dlatego. Chociaż slyszalam ze na to nie ma reguły :)
Pola może twój syn odrzuci smoczka tak jak moja jula. Czasem nawet chciałabym żeby go wzięła bo ładnie się uspokajala a teraz mamuska musi kombinowac. Swoja droga nie wiem co jej się stało z dnia na dzień smoczek bee i koniec. Sporadycznie go weźmie ale raczej dla zabawy.
Lilla mój tez czasem chrapie a ja nie cierpie tego odgłosu ( ktoś w ogóle lubi??? :))

Kurcze nie wiem co jeszcze hmmm.

Z dnia na dzień Julka tak się rwie do siadania, ze masakra. Niby mówi się żeby nie sądząc dzieci ale jak juz jest mega maruda to sadzam ja na chwile a wtedy radość nie z tej ziemi wszystkie smutki przechodzą :)

Odnośnie zakupów to ja byłam wczoraj i kupilam wielkie G... Także zazdroszcze udanych zakupow :)

Dobra trzeba się kłaść bo teraz moja kolej wstawania.

Spokojnej nocki :)

Witam nocną,

albo jestem taka śpiąca albo coś komp zwariował, patrzę na godz jest 00:50, czytam Wasze posty a tu godz. 01:20, )1:30, post limonki01:50 teraz się odświeżyło jest 00:38, okładam się odczekam 20 min i idę spać ehh i o 3 znów dzień świstaka.

ko Kolejna pobudka.
Mloda jak je to maca mnie po twarzy. Bardzo przyjemne bo ma mięciutkie ręce.

U mnie chrapiacych dwoje (mąż i pies) w różnych konfiguracjach. Nawet się przyzwyczaiłam.

Limonko jak z huraganem u ciebie? U mnie straszliwie wali deszczem po szybie.

Katka lepiej bez @ chyba że chcesz unikać ciąży z met. termalno-objawowa :p

Pola u nas zdarza się zasypiać bez smoka (z cyckiem) i przespać całą noc bez niego, ale spokojnie do 2-3 rz mogę poczekać z odstawieniem. Zolka pierwsze smoki miala okrągłe, a teraz już anatomiczne zalapala.

5:12 Koniec spania. przez godzinę walczyłam, bez skutku. w łóżeczku placz, z mama pod kocem płacz. tylko na rekach jest ok. mam nadzieje ze to przez pogodę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry