reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry, ciemno juz to może dobry wieczór ;-)

Kum ja robie ze 180 wody,Hania rzadko zostawia,ale zdarza się.

Angelika to kiedy ostatni spacerek był?

Zdrówka dziewczynki i dzieciaczki:)

Ale nam się Hania rozgadała,buźka się jej nie zamyka, i śmieje się w głos.

właśnie się dzieciaki bawią lego Hania leży obok i robi za potworka;)

Zmykam się szykować na basen

reklama
hej
ja tylko z doskoku, bo dnia mi brakuje. Spędzam 2 godziny dziennie na rehabilitacji tego mojego kręgosłupa i teraz to już kompletnie nie mam czasu. Ale poprawa jest duuuża. Zaczynam żyć.

Jak tam przygotowania do Świąt? Ja już powyjmowałam świąteczne popierdółki, a jutro zaczynamy piec pierniczki i szukamy przepisy na nowe ciasteczka.

Na poprawę humoru dla wszystkich chorych ;-)
Zjawiskowa.pl - Jak chorują kobiety. HAHA DOKŁADNIE!

Belina, dzieci nie kojarzą nas z jedzeniem a z błogostanem jaki daje peny brzuszek :tak:Tej teorii się trzymamy.

Jak tak czytam ile mm piją wasze dzieci to się nie dziwię ,że mój w nocy co 2 h chce jeść. Nie ma siły,żeby tyle wyciągnął.:no:

No i potwierdzam. Mamy 2 zęby :tak:

Dobry:)
Mika gratuluję zebolków:)

Julka mleka zajda między 150 a 210. Z tym, że zazwyczaj to jest 150 dwa razy dziennie wychodzi 180. @10 zjadla raz na noc

Wszystkiego najlepszego dla małych jubilatów:)
Angelika mi też czasem zdarzają się przerwy w spacerach :)

Lilla jak humor? Lepszy trochę??

Czy mi się wydaję czy Katki dawno nie było??

Mam pytanie odnośnie zeboli po jakim czasie pojawił się u was drugi ząbek?? Bo u nas na razie tylko jeden. dzisiaj wieczorem była mega maruda. Nawet przy kąpaniu płakała co od urodzenia jej się nie zdarzyło. Także myślę, że to chyba czas na drugi:)
Byłyśmy dziś na spacerze ale zimno strasznie było. Ja zmarazłam i uciekłam do domu, niunia na szczęście cieplutka:)
Dzisiaj zauważyłam jak moję dziecię rwie się do siadania. Szczególnie w leżaczku to głowy ni cholery nie chce położyć. Śmiesznie to wygląda.

Dobra lecę, może jeszcze zajrzę później :)
Na wszelki wypadek dobranoc :)

Mika gratki

Undomiel Zuzia je milion razy, nie wiem ile, nigdy nie liczyłam, ale wieczorem potrafi co godzinę sie dotankowywać...

u nas dziś w miarę pogoda była, chociaz jak poszliśmy na spacer, to oczywiście musiał zacząć deszcz padać...a ja nie lubię w deszcz chodzić

byłam dziś na zakupach, jak któras chce poprawić sobie samopoczucie, to orsay zmienił rozmiarówkę i trzeba brać ciuchy rozmiar a nawet dwa mniejsze :D jaka radość, jak założyłam bluzkę 32 :-D

jutro idę do fryzjera, moja fryzjerka jest na l4, w ciąży jest, idę do innej i mam stracha. no nic, może się uda wyglądać jak człowiek

reklama
Do góry