reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

I od nas tez!

Upralam rzeczy po Oli na 74, niektóre to jakieś wielkie są, inne Mniejsze niż teraz nosimy...Ale po kiego mi 10 szt bodow bez rękaw? A tylko 3 na krótki i 5 na długi...

reklama
Oom om om.
Mały je, ja nie jem, taka sprawiedliwość. A spać ji się chce że łooo. Tyle jestem w stanie napisać. Może przy następnej butelce będę więcej chwytać ze świata:eek:

Dobry dzień :D
Moje dziecko nie uznaje niedzieli, ale jest siódma więc bez tragedii. Do kaszlu doszły mi jeszcze zatoki i gorączka. Wesoła noc:rolleyes:
Mikołaj jednak nas wczoraj znalazł, dostałam szałowy, różowy, misiowy szlafrok:D:thumbup:
Kochany Mikołaj:p

Spaaać :eek:

Dzień doberek

Gib to super mikolaj:-D

Tusiaczku zdrówka

Ja juz na nogach od godzinki, rosolek się gotuje, mięsko doprawione, gości dziś mam.
Na 11 jadę z dzieciakami do kina :)

Żeby nie było Hania mi pomaga;-)

Milej niedzieli :-)

Belina - jezeli chcesz czekac do samoostawienia, to powodzenia, albo laskawego dziecka ;p

Polrocziakom najlepszego!

Agulam- kino. Super ;)

Tusia - ja mam okres i dzis mialam bezsenna noc. Znowu. Zdrowka

Ostatnia edycja:
reklama
Makota zrelaksuje się, he he na 'siedmiu krasnoludków ratuje śpiąca krolewne'.współczuję bezcennych nocek,ja śpię jak kamień, czasami nie słyszę jak T wstaje do Hani :-(

Do góry