Lillu no cóż... ona się wyspała, to mama wg niej też powinna być wyspana
Kum dzięki że pytasz. Młoda wyczuła, że chcę ją zaszczepić w piątek i złapała katar w czwartek. Chyrlała przy tym w nocy jak stary gruźlik, bo jej spływało. Dostała syropek na rozrzedzenie i już jest lepiej, gile znów bezbarwne. Mi za to wywaliło zimę na pół wargi, więc coś jest na rzeczy. No nic, jak katar zniknie do wtorku, to podejście nr 3 do szczepienia w piątek.
Też miałam do Ciebie pisać, tylko katar mnie skutecznie powstrzymał.
Graza trzymam kciuki, żeby wyniki były ok. Może to jakaś mała asymetria mu teraz wychodzi, wyćwiczycie i będzie po problemie ;-) Nie martw się za wczasu.
I hmmm.... poczytałam wpisy z bloga o karmieniu. To jak babeczka walczyła to trzeba podziwiać, ale reszta wpisów już mi się tak bardzo nie podobała. I taaaaa stabilizacja laktacji. Ja już chciałam się chwalić, że cycki zmiękły, dziecko je w miarę regularnie (jak na moje dziecko) i co.... i dziś zaś prawy cycek napuchł. Myślałam, że moim kolejnym problemem będą gryzące zęby, a tu psikus. A Ciebie podziwiam, że walczysz o laktację. Myślę, że mało która kobieta przy Twoich problemach dalej by karmiła.
Tak jeszcze w temacie... Dziewczyny któraś chce karmić tak długo, aż się małe samo nie odstawi?
I ehhh.... poddaliśmy się z pieluchami wielorazowymi. Jakoś przy siostrzenicy miałam większe samozaparcie. Jak to mój stwierdził: spróbujemy znów za jakiś czas
A jeszcze piardy. Moja to też jedzie z koksem, ale raczej na spokojnie jej to idzie. Jak podejrzewałam kolki, to dawałam jej espumisan raz dziennie. Ale nie było żadnych zmian, a pierdy były takie same, więc przestałam dawać. Stąd wniosek, że na pierdy może on nie zadziałać. No i też nam się zdarza, że niespokojna przed. Ale to wtedy staram się jej pomóc odgazować i robimy rowerek i takie tam inne.
Chop mi do rodzinki wyjechał. Chciałam popchnąć dziecko z zapasem mleka, które w zamrażarce leży, ale nie poszedł na taki układ.... Szkoda
Pędzę spać póki dzieć śpi... tylko w snookera żaden nie chce wygrać i jak tu spać, jak się czeka kto wygra
Dobranoc!